GuidePedia

H Ντόρα Μπακογιάννη παρουσίασε αναπνευστικά προβλήματα και πυρετό το απόγευμα της Πέμπτης και αναμένεται να νοσηλευτεί για 4-5 ημέρες. Η κα Μπακογιάννη υποβληθηκε σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και η κατάστασή της δεν εμπνέει ανησυχία.
Σύμφωνα με τους γιατρούς, οι εξετάσεις έδειξαν ότι η υπουργός έχει απλής μορφής πνευμονία. Επίσης, ελήφθη και ειδικό δείγμα προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχει προσβληθεί από τη νέα γρίπη.
Το πρώτο τεστ ήταν αρνητικό, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα του δεύτερου τεστ, το οποίο εστάλη στο Ινστιτούτο Παστέρ.
Όπως είναι φυσικό η προεκλογική εκστρατεία της υπουργού Εξωτερικών αναβάλλεται μέχρι να ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του πολιτικού της γραφείου: "Η υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη μετέβη σήμερα στον Νοσοκομείο Ερρίκος Ντυναν με συμπτώματα πνευμονίας. Κατόπιν σύστασης των γιατρών θα παραμείνει στο νοσοκομείο για νοσηλεία και εξετάσεις. Το πρόγραμμα των επισκέψεων και περιοδειών της για τα επόμενα εικοσιτετράωρα ματαιώνεται".
Ευχές στην Υπουργό των Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη για ταχεία ανάρρωση απηύθυνε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος.
Ο Γ. Κουμουτσάκος ανέφερε: "Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στην κα Μπακογιάννη και σύντομη επιστροφή στον προεκλογικό αγώνα που δίνει με δυναμισμό και πίστη στη νίκη της ΝΔ".
Τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση εξέφρασε προς την Υπουργό των Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη, ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπακωνσταντίνου.
 
Top