GuidePedia

0
Από τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου θα δέχονται τις αιτήσεις των ενδιαφερομένων οι δέκα Περιφέρειες που έχουν εκδώσει τις προκηρύξεις τους, με τις οποίες ζητούν την πρόσληψη ειδικού ένστολου προσωπικού με αντικειμενικά κριτήρια. Πρόκειται για τις Περιφέρειες Αττικής, Πελοποννήσου, Ανατολικής ΜακεδονίαςΘράκης, Δυτικής Μακεδονίας, Κεντρικής Μακεδονίας, Κρήτης, Νοτίου Αιγαίου, Στερεάς Ελλάδας, Θεσσαλίας και Ηπείρου. Θα ενισχυθούν 69 δήμοι της χώρας με 736 δημοτικούς αστυνομικούς.
Θυμίζουμε ότι οι σχετικές προσλήψεις είχαν ανακοινωθεί πριν από την προκήρυξη των εθνικών εκλογών και η κατάθεση των αιτήσεων θα άρχιζε την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου. Λόγω όμως των εκλογών, η διαδικασία πρόσληψης πάγωσε και η νέα ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων λήγει τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου.....
Όσοι επιθυμούν να διοριστούν στη Δημοτική Αστυνομία ως ειδικό ένστολο προσωπικό, πρέπει- μεταξύ των άλλων- να έχουν συμπληρώσει το 21o έτος ηλικίας και να μην έχουν υπερβεί, προκειμένου για τους κλάδους ΠΕ και ΤΕ, το 30ό έτος και για τον κλάδο ΔΕ το 26o έτος της ηλικίας τους. Επίσης, να έχουν ανάστημα, χωρίς υποδήματα, τουλάχιστον 1,67 μ. οι γυναίκες και 1,70 μ. οι άνδρες, να διαθέτουν γνώση τουλάχιστον μίας εκ των γλωσσών Αγγλικής ή Γαλλικής ή Ιταλικής ή Γερμανικής ή Ισπανικής σε επίπεδο τουλάχιστον «Πολύ Καλά» προκειμένου για τους αποφοίτους ΑΕΙ και ΤΕΙ, και «Καλά» προκειμένου για τους αποφοίτους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και να έχουν γνώση χειρισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top