GuidePedia

0
Δεν μπορεί να αφεθεί ο σχεδιασμός, ούτε στους ανέμους της ελεύθερης αγοράς, ούτε στη λογική της κυβέρνησης
Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε από την Κέρκυρα ο Γιώργος Παπανδρέου ότι ευθύνεται για το επενδυτικό έλλειμμα, ότι δεν διαθέτει σχέδιο και όραμα για την ταυτότητα του ελληνικού τουρισμού.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σε συνάντηση του με τουριστικούς φορείς υποστήριξε ότι η κρίση στον κλάδο δεν οφείλεται μόνο στην οικονομική συγκυρία, αλλά έχει μόνιμα χαρακτηριστικά, λόγω της κυβερνητικής πολιτικής.
"Δεν μπορεί να αφεθεί ο σχεδιασμός, ούτε στους ανέμους της ελεύθερης αγοράς, ούτε στη λογική της κυβέρνησης, μιας πελατειακής διαχείρισης του πλούτου του ελληνικού λαού", σημείωσε ο Γ. Παπανδρέου και συνέχισε λέγοντας ότι η Ελλάδα διαθέτει τεράστιο πλούτο, που αφορά στο περιβάλλον, στην παράδοση, στα προϊόντα, στη μεσογειακή διατροφή, αλλά και στους ανθρώπους. "Η διαχείριση αυτού του πλούτου σήμερα γίνεται με τρόπο πελατειακό και σπάταλο", πρόσθεσε
Τέλος ο Γ. Παπανδρέου εκτίμησε ότι η Κέρκυρα μπορεί να γίνει πιλότος για την πράσινη ανάπτυξη και την παροχή ποιοτικών τουριστικών υπηρεσιών.
Κατά την επίσκεψη του στο νησί των Φαιάκων επανέλαβε το σύνθημα "βουλιάζουμε ή αλλάζουμε" και έκανε ξεκάθαρο ότι είναι έτοιμος για εκλογές......

"Έχουμε ζητήσει να γίνουν το συντομότερο εθνικές εκλογές. Ήδη, βρισκόμαστε εδώ και πολλούς μήνες, για να μην πω και ένα ολόκληρο χρόνο, σ' ένα προεκλογικό κλίμα, μέσα στο οποίο η κυβέρνηση, χωρίς σχεδιασμό, χωρίς στόχευση, μέσα από μια πελατειακή διαχείριση των χρημάτων, του πλούτου του ελληνικού λαού, παραπαίει" δήλωσε.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είχε συνάντηση με κομματικά στελέχη στην Κέρκυρα, που τον ενημέρωσαν για τα θέματα τα οποία απασχολούν την τοπική κοινωνία.

Η επίσκεψη αυτή γίνεται στο πλαίσιο των "εξορμήσεων" που προγραμματίζει το ΠΑΣΟΚ, με βάση την εκλογική ετοιμότητα σε περίπτωση που ο Κώστας Καραμανλής επιχειρήσει αιφνιδιασμό το φθινόπωρο.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top