GuidePedia

0
Επιχείρηση είσπραξης ακάλυπτων επιταγών φαίνεται πως είχε στήσει ο ισοβίτης Βλαστός και η παρέα του με παραρτήματα σε όλη την Ελλάδα!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Εθνους, από τις απομαγνητοφωνημένες τηλεφωνικές συνομιλίες προκύπτει ότι πρωταγωνιστικό ρόλο σε τοκογλυφικές συναλλαγές είχε ο «γιγαντάκιας» Γιώργος Τρομπούκης.

Τα Νέα του Σαββατοκύριακου αναφέρουν ότι ο Γ. Τρομπούκης ισχυρίστηκε στην ανακρίτρια πως ήταν έτοιμος να φύγει στην Αλγερία, προκειμένου να απεγκλωβιστεί από τον Παναγιώτη Βλαστό, καθώς εκεί είχε αναλάβει κάποια έργα.

Ο αρχιφύλακας των φυλακών Αλικαρνασσού τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ διατάχθηκε και ένορκη διοικητική εξέταση, προκειμένου να διερευνηθεί η αναφορά σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για συνεννοήσεις του αρχιφύλακα με κρατούμενο στις φυλακές Τρικάλων, σχετικά με την μεταγωγή του στις φυλακές στις οποίες υπηρετεί.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τους απομαγνητοφωνημένους διαλόγους του Βλαστού από τη φυλακή, σε τηλεφωνική συνομιλία που είχε με τη σύζυγό του φέρεται να αναφέρει ότι τηλεφώνησε στον αρχιφύλακα, στην Αλικαρνασσό, για την υπόθεση της μεταγωγής του.

Αντίστοιχη έρευνα γίνεται και για τον διευθυντή των Αγροτικών Φυλακών Αγιάς Χανίων και προϊστάμενο του Υπηρεσιακού Συμβουλίου Σωφρονιστικών Υπαλλήλων......

Από τη συμμορία των 16 μόνο οι δύο κατηγορούμενοι, Απόστολος Πετράκης και Χαράλαμπος Μουστάκας, που δείγμα γενετικού τους υλικού έχει βρεθεί σε αντικείμενα που συνδέονται άμεσα με την απαγωγή, επέλεξαν την απόλυτη σιωπή. Οι άλλοι αρνούνται ότι αποτελούσαν συμμορία και παράλληλα υποστηρίζουν ότι δεν έχουν καμία σχέση ούτε με την απαγωγή του Περικλή Παναγόπουλου ούτε με τα συμβόλαια θανάτου.

Επισημαίνεται ότι το μεγαλύτερο μέρος του κατηγορητηρίου θα αποτελείται από υλικό που έχει συλλέξει η ΕΥΠ. Οι δικηγόροι των κατηγορουμένων χαρακτήρισαν αποσπασματικούς τους διαλόγους που έχουν περιληφθεί. Παραμένει άγνωστο το κρησφύγετο της απαγωγής και δεν έχουν βρεθεί τα λύτρα της απαγωγής Παναγόπουλου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top