GuidePedia

0
Στο μηχανουργείο του πατέρα του το πρωί, σε ξενοδοχείο στα Μάλια της Κρήτης το απόγευμα, ο 33χρονος που νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου Κρήτης δεν ακολούθησε τις συμβουλές γιατρών και οικείων του γιατί δεν προλάβαινε να πάει στο νοσοκομείο.
Πριν οκτώ ημέρες, ο 33χρονος παρουσίασε υψηλό πυρετό. Επισκέφτηκε το Ιδιωτικό Κέντρο Υγείας «Ιατρική Μέριμνα» στα Μάλια της Κρήτης, όπου εργάζονται γιατροί που είναι και προσωπικοί του φίλοι, οι οποίοι του συνέστησαν από την πρώτη στιγμή να μεταβεί στο νοσοκομείο. Ο ίδιος όμως, έλεγε ότι δεν έχει χρόνο.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στη zougla.gr ο παθολόγος κ. Κατσούλης, πρόκειται για έναν δυνατό και αθλητικό άνθρωπο. Παρά τον πυρετό και τη δυσφορία που ένιωθε, ανέβαινε στη μηχανή του και «έτρεχε» ημίγυμνος για τις δουλειές του.
Την Κυριακή, η γυναίκα του, που διανύει τον 8ο μήνα της κύησης, τον «έσυρε» ξανά στο Κέντρο Υγείας. Εκτός από τον υψηλό πυρετό, πλέον ένιωθε μεγάλη δυσφορία. Αμέσως, οι γιατροί του έβαλαν ορό και κάλεσαν ασθενοφόρο, το οποίο τον μετέφερε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου...
Διαγνώστηκε ότι πάσχει από βαριάς μορφής πνευμονία, ενώ υποβλήθηκε στις ειδικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί εάν έχει προσβληθεί από τον ιό Α. Τα αποτελέσματα βγήκαν από το ΠΑΣΤΕΡ χθες, στις 16:00 το μεσημέρι, και επιβεβαίωσαν ότι ο 33χρονος έχει προσβληθεί από τον νέο ιό.
Μέχρι αυτή την ώρα, ο 33χρονος νοσηλεύεται σε ειδικό θάλαμο αρνητικής πίεσης, στο ΠΕΠΑΓΝΗ, με την κατάσταση της υγείας του να χαρακτηρίζεται σοβαρή, αλλά σταθερή. Το θετικό είναι ότι ο οργανισμός του φαίνεται να ανταποκρίνεται στα φάρμακα που του χορηγούνται, ωστόσο η όποια βελτίωση της κατάστασής του θα φανεί μετά από αρκετές ημέρες.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top