GuidePedia

0
Να δημιουργηθεί ένα σχήμα εκδοτών, στο οποίο θα συμμετέχει και ο ίδιος, με στόχο να συνεχιστεί η έκδοση της εφημερίδας Ελεύθερος Τύπος, πρότεινε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης. Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 ο κ. Καρατζαφέρης δήλωσε: «Αυτό που είπα και έβγαλα και σχετική ανακοίνωση είναι ότι καλώ τους ανθρώπους, με τους οποίους στήσαμε και δουλέψαμε μαζί την εφημερίδα, τον Δ. Ρίζο και τον Γ. Κύρτσο, να φτιάξουμε ένα σχήμα και να πάρουμε τον ΕΤ και να συνεχίσει να βγαίνει η εφημερίδα, νοικοκυρεμένα και χωρίς σπατάλες. Η παράταξη τη χρειάζεται αυτή τη στιγμή, ο κ. Καραμανλής ακουμπά μόνον στον κ. Αλαφούζο».
Σε ερώτηση αν έχει εκδηλώσει μόνος του το ενδιαφέρον για να πάρει την εφημερίδα, με δεδομένο ότι ήδη έχει έναν τηλεοπτικό σταθμό και την Α1, ο Γ. Καρατζαφέρης απάντησε:
«Μόνος μου ενδιαφέρομαι, δεν θέλω να αφήσω στην λήθη της ιστορίας αυτόν τον τίτλο. Όταν θα γίνει η εκκαθάριση, θα δούμε τι θα κάνουμε. Δεν νομίζω ότι είναι φαινόμενο συγκέντρωσης των media το να θέλεις να σώσεις αυτό το ιστορικό όνομα, εξάλλου εγώ είμαι πάρα πολλά χρόνια δημοσιογράφος, από το 1963».
Αναφερόμενος στην κατάσταση στον Τύπο είπε ότι «κύριοι» εμφανίζονται και αγοράζουν μέσα ενημέρωσης. «Και πάλι δεν ρωτήσαμε, δεν μάθαμε από την περίπτωση Κοσκωτά. Δεν δεχόμαστε να μάθουμε. Δεν δεχόμαστε να δούμε μία πραγματικότητα που υπάρχει στον Τύπο, τι συμβαίνει».
Εν τω μεταξύ, τη συμπαράσταση και αλληλεγγύη του στους εργαζομένους των εφημερίδων Ελεύθερος Τύπος, Τύπος της Κυριακής, του ενημερωτικού portal της εφημερίδας και του ραδιοφωνικού σταθμού City εξέφρασε με ψήφισμά του το Νομαρχιακό Συμβούλιο Πειραιά.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top