GuidePedia

0

Οι βουλευτές της ΝΔ θα ψηφίσουν κατά συνείδηση στην ψηφοφορία την παραπομπή ή μη του κ. Αριστοτέλη Παυλίδη, επανέλαβε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, σημειώνοντας πως η αποψινή κοινοβουλευτική διαδικασία «έχει συγκεκριμένο αντικείμενο». Παράλληλα, εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στο ΠΑΣΟΚ
Πιο αναλυτικά, ερωτηθείς αν ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, ο κ. Παυλίδης να παραιτηθεί, απάντησε πως η στάση κάθε βουλευτή είναι θέμα που.... αφορά τον ίδιο.Σε ό,τι αφορά το αίτημα του κ. Παπανδρέου προς τον κ. Καραμανλή να αφήσει τους βουλευτές της Ν.Δ να ψηφίσουν κατά συνείδηση, ο κ. Αντώναρος σχολίασε: «Προφανώς η στάση αυτή απεικονίζει τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει ο ίδιος τη δική του κοινοβουλευτική ομάδα». Κλιμακώνοντας την επίθεσή του κατά του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, το κατηγόρησε πως έχει κάνει σημαία του τη σκανδαλολογία με στόχο να ευτελίσουν συνειδητά είτε χωρίς συνείδηση, τη Δικαιοσύνη και την πολιτική ζωή του τόπου. «Εμάς μας ενδιαφέρει η διερεύνηση των υποθέσεων που υπάρχουν, και όχι όσων αναπτύσσονται μέσα στα κεφάλια κάποιων κυρίων του ΠΑΣΟΚ», συμπλήρωσε.
Σε ερώτηση σχετικά με τα όσα ανέφερε η κ. Μπακογιάννη για παραίτηση του κ. Παυλίδη, απάντησε πως η υπουργός Εξωτερικών έκανε συνολική τοποθέτηση, την οποία ο ίδιος προσυπογράφει. «Η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη είπε επί λέξει ότι η Ν.Δ δεν εκβιάζεται και δεν εξαγοράζεται. Τη συνολική δήλωση της κυρίας Μπακογιάννη την προσυπογράφω», τόνισε.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top