GuidePedia

0


Νέα πρόσωπα, που προέρχονται όμως από πολιτικές οικογένειες, περισσότερο ή λιγότερο επώνυμες, πρόκειται να διεκδικήσουν μία θέση στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ στις επόμενες βουλευτικές εκλογές. Ανάμεσά τους, η Αλεξία Έβερτ, κόρη του πρώην προέδρου της ΝΔ Μ. Έβερτ, και ο Κ. Καραμανλής, γιος του βουλευτή και πρώην υπουργού Αχ. Καραμανλή.
Αλέξία Εβερτ

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Βήμα», ο 36χρονος γιος του Αχ. Καραμανλή και ξάδερφος του πρωθυπουργού, αναμένεται να.... αντικαταστήσει τον πατέρα του στις Σέρρες. Δεν είναι όμως σαφές εάν αυτό θα γίνει στις προσεχείς εκλογές ή αργότερα. Στο μεταξύ, αρχικά οι φήμες μιλούσαν για την κόρη του πρώην υπουργού, Φωτεινή Καραμανλή, η οποία όμως τελικά επέλεξε να μην ασχοληθεί με την πολιτική.

Από την άλλη πλευρά, σχετικά με την Αλεξία Έβερτ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, καθώς, σύμφωνα με την εφημερίδα, η ίδια έχει ήδη λάβει τη διαβεβαίωση από το Μέγαρο Μαξίμου ότι θα είναι υποψήφια στην Α΄ Αθηνών. Παράλληλα, υποψηφιότητα θα θέσει στην Κόρινθο και ο Χρ. Δήμας, γιος του κοινοτικού επιτρόπου Στ. Δήμα, ο οποίος έχει αρχίσει ήδη να επενδύει στις διαπροσωπικές σχέσεις στην περιοχή.

Ο Κ. Μπακογιάννης, γιος της υπουργού Εξωτερικών, Ντόρας Μπακογιάννη, έχει αποκλείσει σε συνομιλητές του ότι θα θέσει υποψηφιότητα στην Ευρυτανία. Ωστόσο, πολλοί ακόμα πιστεύουν το αντίθετο. Στην Αρκαδία προωθείται από το Μέγαρο Μαξίμου και τη Ρηγίλλης ο Ν. Κωστόπουλος, γιος του πρώην βουλευτή Δ. Κωστόπουλου, καθώς η ΝΔ θέλει να αποφύγει την επανεκλογή του Π. Τατούλη.

Στην Α΄ Θεσσαλονίκης υποψηφιότητα θα θέσει ο δικηγόρος Δ. Κούβελας, γιος του πρώην υπουργού και επί σειρά ετών βουλευτή Σ. Κούβελα. Στην Αιτωλοακαρνανία, η μάχη θα δοθεί ανάμεσα στον γιο του πρώην βουλευτή Χρ. Φωτόπουλου και τον γιο του πρώην υφυπουργού Γεωργίας Α. Καραγκούνη. Στην Αρτά μπορεί να είναι υποψήφιος ο Κ. Παπαδημητρίου, γιος του πρώην βουλευτή της ΝΔ Ελ. Παπαδημητρίου, ενώ στη Φθιώτιδα συζητείται η υποψηφιότητα της κόρης του πρώην υπουργού Ν. Γκελεστάθη.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top