GuidePedia

0
Επί ποδός βρίσκεται η τροχαία για τη μεγάλη επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα, που γίνεται σταδιακά από σήμερα νωρίς το απόγευμα και αναμένεται να συνεχισθεί και αύριο.
Η κίνηση στο εθνικό οδικό δίκτυο παρακολουθείται και με τα ελικόπτερα της αστυνομίας, ενώ απαγορεύεται η κυκλοφορία των φορτηγών στο ρεύμα εισόδου των εθνικών οδών ως τις 10μμ.
Ωστόσο, ο δρόμος της επιστροφής επιφυλάσσει ταλαιπωρία για τους οδηγούς, καθώς η κίνηση στα εθνικά οδικά δίκτυα είναι ιδιαίτερα αυξημένη. Ουρά 8 χιλιομέτρων σχηματίζουν τα αυτοκίνητα στα διόδια Καλαμακίου, πριν από τον Ισθμό, ενώ τρία χιλιόμετρα είναι ουρά στα διόδια του Ρίου. Μειωμένες ταχύτητες διατηρούν οι οδηγοί στον κόμβο Αμφιλοχίας.
Αυξημένη είναι η κίνηση και στα ΚΤΕΛ, με επιπλέον δρομολόγια. Στα λιμάνια, 15 πλοία καταπλέουν σήμερα στον Πειραιά και 21 στη Ραφήνα.Η επιστροφή των εκδρομέων γίνεται πάντως με άστατο καιρό. Το πρωί επικρατούσε ζέστη και αραιή συννεφιά, ωστόσο το μεσημέρι και το απόγευμα αναμένονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες στη βόρεια Ελλάδα, την Ήπειρο και τα ορεινά της υπόλοιπης ηπειρωτικής χώρας.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top