GuidePedia

0

Επανάκληση του αδελφού Παυλίδη στη Βουλή
Στη Βουλή και η δεύτερη δικογραφία Παυλίδη.
Την επανάκληση του αδελφού του πρώην υπουργού Αιγαίου, Α. Παυλίδη αποφάσισε την Τρίτη η επιτροπή της Βουλής, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τις κινήσεις των λογαριασμών του και του συνεργάτη του Κλέαρχου Ρούτση, ενώ θα ενημερωθούν και από τρεις εμπειρογνώμενες της Τράπεζας της Ελλάδας. Επιπλέον, την Τετάρτη 29 Απριλίου θα κατατεθεί το πόρισμα στην Ολομέλεια της Βουλής.
Ακολούθως, η επιτροπή απέρριψε το αίτημα για διερεύνηση του κατηγορητηρίου, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες οι βουλευτές της ΝΔ υποστήριξαν ότι το ΠΑΣΟΚ, όταν κατέθεσε την πρόταση για σύσταση προανακριτικής, είχε το φάκελο και μπορούσε να προβλέψει το κατηγορητήριο.
Στη Βουλή η δεύτερη δικογραφία Παυλίδη
Εν τω μεταξύ, ο πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Σιούφας, ανακοίνωσε στην Ολομέλεια ότι.... έφθασε στο Κοινοβούλιο η δεύτερη δικογραφία που αφορά την υπόθεση του πρώην υπουργού Αιγαίου Αριστοτέλη Παυλίδη, για τις άγονες γραμμές της Δωδεκανήσου.
Δηλώσεις Ε. Στυλιανίδη για υποθέσεις Παυλίδη
«Ασυμβίβαστη σε θέματα καθαρότητας και ήθους είναι η κυβέρνηση, ενώ κάποιοι άλλοι έσπρωχναν τα προβλήματα κάτω από το χαλί», τόνισε σήμερα στη Θεσσαλονίκη, ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, Ευρυπίδης Στυλιανίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με τις υποθέσεις Παυλίδη και Βατοπεδίου, αλλά και με το ενδεχόμενο εκλογών.
Ερωτηθείς αν θα διευκόλυνε την κυβέρνηση η παραίτηση του Αριστοτέλη Παυλίδη, ο κ. Στυλιανίδης απάντησε: «Κάθε βουλευτής έχει τη δική του διαδρομή και ιστορία και την ευθύνη να προσδιορίζει τη στάση του».
Κληθείς να σχολιάσει την κόντρα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ γύρω από το θέμα του Βατοπεδίου, σε συνδυασμό με το ενδεχόμενο εκλογών, ο υπουργός επεσήμανε: «Ένα κόμμα που θέλει να διεκδικεί την εξουσία, που είναι ερωτευμένο με την εξουσία δεν εγκλωβίζεται στην παραπολιτική. Έχει εναλλακτικές, πειστικές και σύγχρονες προτάσεις. Κάτι τέτοιο, στο ΠΑΣΟΚ δεν το βλέπω. Εμείς μιλάμε με πολιτική και αποτελέσματα και στο τέλος της ημέρας θα είμαστε και πάλι νικητές».

Δημοσίευση σχολίου

 
Top