GuidePedia

0


Όσο η ελληνική κυβέρνηση εξακολουθεί να φορά πρόθυμα το φίμωτρο που της έχουν φορέσει ώστε να μη μιλά για όσα σοβαρά διαπράττει εναντίον της χώρας η Τουρκία, η Άγκυρα ασχολείται με τα πάντα, ακόμη και με τηλεοπτικά σήριαλ!!! Είναι γνωστές οι αντιδράσεις για το σήριαλ Famagusta που έχει θέμα την Κύπρο και την τουρκική εισβολή. Ότι θα έφθανε ακόμη και ο εκπρόσωπος του τουρκικού υπουργείου Άμυνας να κάνει δηλώσεις δεν ήταν αναμενόμενο, αλλά έγινε κι αυτό.

Απόσπασμα από τις δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου του τουρκικού υπουρεγείου Άμυνας:



«Οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις μας συνεχίζουν να συμβάλλουν στη διεθνή ασφάλεια, ειρήνη και σταθερότητα στο πλαίσιο των διμερών σχέσεων και των διεθνών αποστολών. Είναι σαφές ότι η μαύρη προπαγανδιστική σειρά «Αμμόχωστος», η οποία έχει ανακοινωθεί ότι θα μεταδοθεί σε ψηφιακή πλατφόρμα, η οποία διαστρεβλώνει τα ιστορικά γεγονότα και δείχνει μεγάλη ασέβεια στις αγαπημένες μνήμες των Τουρκοκυπρίων αδελφών μας που σφαγιάστηκαν βάναυσα από ελληνοκυπριακές συμμορίες, και παρόμοιες προκλητικές προσπάθειες δεν θα ωφελήσουν κανέναν, συμπεριλαμβανομένης της ελληνοκυπριακής πλευράς.

Τέτοιες μάταιες προσπάθειες, οι οποίες δυσφημούν την Ειρηνευτική Επιχείρηση για την Κύπρο, η οποία έφερε ειρήνη και ηρεμία και στις δύο πλευρές, και οι οποίες εξυπηρετούν τη μη λύση, βλάπτουν το περιβάλλον ασφάλειας που παρέχεται στο νησί.
Από την άλλη πλευρά, το ντοκιμαντέρ «50th Anniversary Documentary» που ετοίμασε το Υπουργείο μας, στο οποίο αφηγούνται τα γεγονότα και όχι κατασκευασμένα σενάρια, στη διαδικασία που οδήγησε στην Ειρηνευτική Επιχείρηση για την Κύπρο, θα μεταδοθεί σε διάφορες πλατφόρμες με αγγλικούς υπότιτλους.

Εμείς θα συνεχίσουμε να στεκόμαστε στο πλευρό των Κυπρίων αδελφών μας στην Κύπρο, που αποτελεί Εθνική μας υπόθεση, όπως κάναμε μέχρι σήμερα.
Επιπλέον, το ντοκιμαντέρ με τίτλο «Η επόμενη μέρα», στο οποίο περιγράφονται αντικειμενικά και με βάση ιστορικά ντοκουμέντα οι διώξεις και τα δεινά που υπέστη ο λαός μας από τον ελληνικό στρατό κατά την περίοδο του Εθνικού Αγώνα, θα μεταδοθεί από το TRT Documentary στις 9 Σεπτεμβρίου».

πηγή


Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του Ellada simera.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top