GuidePedia

0

Η ΝΔ καταγγέλλει τον ΣΥΡΙΖΑ ότι ετοιμάζει επεισόδια στις παρελάσεις της 25ης Μαρτίου, που παραπέμπουν σε εποχές Μνημονίων και Αγανακτισμένων.

Η ΝΔ έχει χάσει την ψυχραιμία της υπό το βάρος των συνεχιζόμενων αποκαλύψεων για το έγκλημα στα Τέμπη στις 28 Φεβρουαρίου 2023 με τον πρώην υπουργό Μεταφορών Κώστα Αχ. Καραμανλή να είναι πλέον καμένο χαρτί και πιθανώς να αποτελέσει και Ιφιγένεια προς κατευνασμό της κοινής γνώμης.
Οι πολίτες δεν έχουν ξεχάσει το έγκλημα – σιδηροδρομική τραγωδία και σε συνδυασμό με άλλες σκανδαλώδεις υποθέσεις, όπως το Μισέλ – Gate αλλά και τα πραγματικά και καυτά προβλήματα (ακρίβεια) η κυβέρνηση βρίσκεται σε προφανή αμηχανία.
Οι επιθέσεις περί κράτους δικαίου και δικαιοσύνη, που δέχεται από την Ευρώπη, τη φέρνουν σε ιδιαίτερα δυσχερή θέση ενώ το κίνημα των υπογραφών για τα Τέμπη (πάνω από 1.330.000) προκαλούν πανικό στο γαλάζιο στρατόπεδο
Έτσι το απόγευμα του Σαββάτου (23/3/2024) με μία περίεργη ανακοίνωση η ΝΔ κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι προετοιμάζει επεισόδια εν όψει των παρελάσεων της 25ης Μαρτίου.
Μάλιστα η ΝΔ καταγγέλλει τον ΣΥΡΙΖΑ για χυδαία εργαλειοποίηση των Τεμπών και τη δημιουργία νέων «Αγανακτισμένων».

Η ανακοίνωση της ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζει επεισόδια στις παρελάσεις

Ο μηχανισμός των υπογείων της Κουμουνδούρου υποκινεί με κάθε τρόπο σε επεισόδια εν όψει των παρελάσεων της 25ης Μαρτίου.
Είναι ξεκάθαρο και συνάμα θλιβερό, ότι το μόνο αφήγημα του ΣΥΡΙΖΑ είναι η χυδαία εργαλειοποίηση του δυστυχήματος των Τεμπών.
Παίζουν τα ρέστα τους στην δημιουργία νέων «αγανακτισμένων» και μπαχαλοποίησης.
Οι δεκαετίες και οι ηγεσίες τους αλλάζουν, αλλά επιμένουν στις ίδιες καταδικασμένες συνταγές.
Οι πολίτες έχουν και γνώση και μνήμη και δεν πρόκειται να τους ακολουθήσουν.
Για ό,τι συμβεί έχουν την απόλυτη πολιτική ευθύνη.

πηγή


Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του Ellada simera.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top