GuidePedia

0


Μαθηματικό μοντέλο της ανεξάρτητης ερευνητικής ομάδας War Tears επιβεβαιώνει ότι οι απώλειες των Ουκρανών ξεπέρασαν τον αριθμό του ενεργού στρατιωτικού προσωπικού

Τρομακτικές είναι οι απώλειες του ουκρανικού στρατού κατά τη διετή σύγκρουση με τη Ρωσία.
Μαθηματικό μοντέλο της ανεξάρτητης ερευνητικής ομάδας War Tears επιβεβαιώνει ότι οι απώλειες των Ουκρανών ξεπέρασαν τον αριθμό του ενεργού στρατιωτικού προσωπικού.
Σύμφωνα με την έκθεση που δημοσιεύθηκε στις 22 Φεβρουαρίου 2024, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας (AFU) έχασαν 377.324 στρατιώτες που σκοτώθηκαν
Για πρώτη φορά, ο αριθμός των νεκρών στρατιωτών ξεπέρασε τον αριθμό των ενεργών μαχητών της AFU, που είναι σήμερα 366.625 στρατιώτες.

Κάθε μήνα 16.000 Ουκρανοί νεκροί

Η ανάλυση αποκαλύπτει επίσης ότι οι μέσες μηνιαίες απώλειες της Ουκρανίας ανέρχονται σε περίπου 16 χιλιάδες νεκρούς.
Όπως αναφέρουν διάφορες άλλες πηγές, ο αριθμός των εκτός μάχης στρατιωτών και τραυματιών είναι συγκρίσιμος ή υπερβαίνει τον αριθμό των νεκρών.
Έτσι, ο συνολικός αριθμός των ανεπανόρθωτων ουκρανικών απωλειών μπορεί να εκτιμηθεί σε περίπου 32 χιλιάδες άτομα το μήνα.
Οι αιχμάλωτοι πολέμου ξεπερνούν τους 11.700.
Το War Tears κατέληξε στο συμπέρασμα ότι «ακόμα και αν το Κίεβο καταφέρει να λύσει όλα τα προβλήματα που αντιμετώπισε κατά την εκπαίδευση του στρατιωτικού προσωπικού, τότε 500 χιλιάδες στρατιώτες που θα επιστρατευθούν θα είναι αρκετοί για περίπου 16 μήνες εχθροπραξιών, δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι του 2025.


πηγή


Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του Ellada simera.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top