GuidePedia

0

Ένα βίντεο επαναφέρει το θέμα των μυστικών τουρκικών φυλακών στη βόρεια Συρία. Γράφουμε επαναφέρει, γιατί το θέμα είναι γνωστό σε όσους συνομιλούν και συνεργάζονται με το καθεστώς Ερντογάν και την Τουρκία. Πρώτοι και καλύτεροι οι Αμερικανοί . Στο Στέητ Ντιπάρτμεντ έχει κατατεθεί ολοκληρωμένη αναφορά για τις μυστικές φυλακές της Τουρκίας στη βόρεια Συρία. Γνωρίζουν τα πάντα και δεν κάνουν τίποτα.

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν 3.30 λεπτών περιγράφονται τα βασανιστήρια και οι βιασμοί που αποτελούν την καθημερινότητα σε αυτές τις φυλακές. Άνθρωποι κρατούνται εκεί χωρίς να τους έχουν απαγγελθεί κατηγορίες, πρακτική συνηθισμένη στην Τουρκία, ειδικά μετά από το πραξικόπημα του 2016.

Την Τουρκία επισκέφθηκε προχθές ο ΓΓ του ΟΗΕ. Συναντήθηκε με τον πρόεδρο Ερντογάν. Κι αν υποθέσουμε ότι δεν γνώριζε για τις «μυστικές φυλακές» κάτι θα είχε πάρει το αυτί του για τους βομβαρδισμούς κατά των Κούρδων.

Η υποκρισία της Δύσης είναι ασύλληπτη. Τόσο , όσο και η αφέλεια (;) της ελληνικής κυβέρνησης που δείχνει να έχει πειστεί ότι αυτή η Δύση θα σπεύσει να μας βοηθήσει έναντι της Τουρκίας…

πηγή


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top