GuidePedia

0


Μετά το ιφτάρ που παρέθεσε σε θρησκευτικούς ηγέτες των μειονοτήτων στην Τουρκία ο Ερντογάν, ανάμεσα σε αυτούς που έκαναν δηλώσεις ήτανε και ένας με ελληνική καταγωγή. Διαβάσαμε λοιπόν στο Ahaber τα εξής: “Ο Κωνσταντίνος Ιωαννιδης-πρόεδρος του ιδρύματος του ρωμαίικου νοσοκομείου Μπαλουκλί, τόνισε πως ο Πρόεδρος Ερντογάν είναι ο πιο πετυχημένος πρωθυπουργός και πρόεδρος της Τουρκίας. Ο Ιωαννιδης είπε:

“Ήταν το καλύτερο περιβάλλον μέχρι σήμερα. Περάσαμε ωραία, πραγματικά πολύ ωραία. Ο κύριος πρόεδρος της Δημοκρατίας Ερντογάν μίλησε με τον καθένα μας χωριστά. Τόνισε πως οι μειονότητες αποτελούν αξίες αυτής της χώρας και πώς ζούμε εν μέσω ενότητας, ισότητας και ειρήνης χωρίς καμία απολύτως διάκριση. Είναι ο πλέον υπέροχος πρωθυπουργός και πρόεδρος του έχει υπηρετήσει ποτέ σε αυτή τη χώρα. Και μόνο κοιτώντας το πρόσωπο του, αρκεί για να αντιληφθείς το σεβασμό την αγάπη του και την ειλικρίνεια του”.

Είπαμε να είμαστε ευγενικοί όταν μας καλούν σε ένα δείπνο και ιδιαίτερα όταν πρόκειται και από τον πρόεδρο της χώρας. Άλλο όμως η ένδειξη σεβασμού και άλλο “να γλύφεις και τις σόλες των παπουτσιών του”… Έλεος κ.. Ιωαννίδη πια!

πηγή


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top