GuidePedia

0


Απειλές δέχθηκε από κρατική υπηρεσία της Τουρκίας που υπάγεται στον πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για να μην είναι υποψήφιος στις παράνομες ψευδο-“εκλογές” που θα γίνουν αύριο, Κυριακή, στην κατεχόμενη Κύπρο ο Μουσταφά Ακιντζί.

Σύμφωνα με τον ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ / philenews.com την καταγγελία έκανε ο ίδιος ο Μουσταφά Ακιντζί, σε τηλεοπτική εκπομπή τουρκοκυπριακού σταθμού στα κατεχόμενα, στην οποία συμμετείχε ενόψει των ψευδο-“εκλογών”.

«Ξέρετε υπάρχουν υπηρεσίες στην Τουρκία που υπάγονται στον πρόεδρο» είπε ο Ακιντζί και συμπλήρωσε «μου μεταφέρθηκε δυστυχώς μέσω του διευθυντή του γραφείου μου το μήνυμα ότι “θα ήταν καλύτερα για εσένα, την οικογένειά σου και τους δικούς σου να μην είσαι υποψήφιος”», αναφέρεται στο δημοσίευμα.


Μετά το επεισόδιο αυτό, ο Τουρκοκύπριος πολιτικός διευκρίνισε ότι κάλεσε για εξηγήσεις τον ψευδο-πρέσβη της Τουρκίας στη Λευκωσία, ωστόσο αυτός δεν ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση. Από την πλευρά της, η ψευδο-πρεσβεία της Τουρκίας στα κατεχόμενα διέψευσε όσα υποστηρίζει ο κατοχικός ηγέτης.

πηγή




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.


Δημοσίευση σχολίου

 
Top