GuidePedia

0

Η Τουρκία αναχαίτισε έξι F-16 της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας στη Μεσόγειο είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος σε ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο, το οποίο αναμετέδωσε τις ψευτιές του τουρκικού κρατικού ειδησεογραφικού πρακτορείου ANADOLU! Για να καλύψουν το στραπάτσο που έπαθαν για άλλη μια φορά στη Μεσόγειο με τα έξι ελληνικά F-16 να περνούν ανενόχλητα και να συμμετέχουν σε ασκήσεις στην Κύπρο συναντώντας άλλα δύο που ήδη βρίσκονταν εκεί, εφηύραν μια όμορφη ιστορία που έφτιαξε τη νύχτα στην Πολεμική Αεροπορία που ακόμα γελάει!

Η Τουρκία αναχαίτισε έξι μαχητικά F-16 της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας πάνω από τη Μεσόγειο, ανέφερε σε ανακοίνωσή του το τουρκικό υπουργείο Εθνικής Άμυνας. «Στις 27 Αυγούστου 2020, έξι αεροσκάφη F-16 που ανήκαν στην Ελλάδα απογειώθηκαν από την Κρήτη προς την Κυπριακή Δημοκρατία και πλησίασαν την περιοχή για την οποία η [Τουρκία] είχε εκδώσει διεθνή ανακοίνωση NAVTEX. Τα μαχητικά μας F-16 τα εμπόδισαν να πλησιάσουν αυτήν την περιοχή και τα ανάγκασαν να εγκαταλείψουν την περιοχή», αναφέρει το τουρκικό υπουργείο Άμυνας σύμφωνα με το TASS.
Το υπουργείο τόνισε ότι οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις “θα συνεχίσουν να προστατεύουν τα δικαιώματα και τα συμφέροντα της χώρας στην Ανατολική Μεσόγειο”. Η αλήθεια είναι ότι οι καημένοι προσπάθησαν να σταματήσουν τα ελληνικά F-16 καθώς επέστρεφαν. Μόνο που τους περίμεναν άλλα ελληνικά για να τα προστατεύσουν.

Να προσεύχονται στον φιλεύσπλαχνο Αλλάχ στον οποίο έχουν προνομιακή πρόσβαση ως πιστοί, όχι σαν και τους άπιστους Έλληνες αεροπόρους, ένας Αλλάχ που είναι βέβαιο ότι διάβαζε Πινόκιο, να μη βγάλει η Πολεμική Αεροπορία βίντεο με το τι πραγματικά συνέβη. Έλα όμως που μας έχουν φάει οι ευγένειες εδώ στην Ελλάδα…




πηγή



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top