GuidePedia

0

Κίνηση που δείχνει μαγκιά για τον Κώστα Σλούκα, ο οποίος δεν άγγιξε πανό για την 81η επέτειο θανάτου του Κεμάλ Ατατούρκ, το οποίο κρατούσαν παίκτες της Φενέρμπαχτσε πριν από το ματς με την Μπεσίκτας.

Έντονη συζήτηση έχει προκληθεί στην Τουρκία για την κίνηση του Κώστα Σλούκα να μείνει επιδεικτικά με τα χέρια πίσω από την πλάτη, τη στιγμή που όλοι οι συμπαίκτες του κρατούσαν πανό για τον Κεμάλ Ατατούρκ.

Στην Τουρκία τιμούν σήμερα (10/11) την 81η επέτειο από τον θάνατο του Κεμάλ και γι’ αυτό, πριν από το ντέρμπι με την Μπεσίκτας, οι παίκτες της «Φενέρ» εμφανίστηκαν με πανό για εκείνον στα χέρια τους. Ο Κώστας Σλούκας, όμως, έδρασε ακριβώς όπως θα έπρεπε μένοντας αμέτοχος και με τα χέρια επιδεικτικά πίσω από την πλάτη.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η κίνηση του Σλούκα δεν άρεσε καθόλου στους φιλάθλους της Φενέρμπαχτσε, οι οποίοι κάτω από το σχετικό βίντεο στο προφίλ της ομάδας στο twitter κάνουν λόγο για απαράδεκτη συμπεριφορά. Κάποιοι μάλιστα τού γράφουν «πήγαινε σπίτι σου». Μένει να δούμε την εξέλιξη αυτής της υπόθεσης, στην οποία πάντως ο Έλληνας γκαρντ λειτούργησε με μαγκιά!

ΣΧΟΛΙΟ DP: Ιδού η ρόδος λοιπόν για τους Τούρκους. Ο Σλούκας είναι ένας αθλητής ο οποίος έχει τιμήσει τον ελληνικό και τον τουρκικό αθλητισμό στο εξωτερικό παίζοντας με τα χρώματα της Φενέρμπαχτσε. Έχει καταφέρει με τη συμπεριφορά του να αποδείξει ότι δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα με τους Τούρκους, τους οποίους και “γουστάρει” περισσότερο από πολλούς άλλους, καθώς έχει αρνηθεί χρυσοφόρα συμβόλαια από άλλες ευρωπαϊκές ομάδες.

Άρα το επιχείρημα “τον κάναμε πλούσιο”, αν ισχύει, είναι εξαιρετικά περιορισμένης πειστικότητας. Μεγάλα συμβόλαια τον περίμεναν και στην Ελλάδα, από τους δυο “αιώνιους”, με τον Ολυμπιακό να θέλει να τον επανεντάξει στο δυναμικό του το καλοκαίρι που πέρασε και τον Παναθηναϊκό να προσφέρει ένα πραγματικά ηγεμονικό συμβόλαιο για να τον βάλει στη “μηχανή” του, δίπλα στον Νικ Καλάθη, με τον οποίο θα συγκροτούσε ενδεχομένως το κορυφαίο δίδυμο γκαρντ στην Ευρώπη.

πηγή


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top