GuidePedia

0

Σε κατάσταση πανικού ο Ερντογάν, ο οποίος θα «ντυθεί» ουσιαστικά από πρόεδρος μανάβης, για να μην γίνει η Τουρκία… Βενεζουέλα λόγω της τεράστιας κρίσης πληθωρισμού που κτυπά αλύπητα την χώρα, της οποίας οι πολίτες είναι στα πρόθυρα εξέγερσης.

Μετά από εντολή του Ερντογάν, οι τοπικές αρχές της Τουρκίας θα αρχίσουν να πωλούν οι ίδιες φρούτα και λαχανικά, (μειώνοντας στο ελάχιστο το κέρδος φυσικά), για να «επιβραδύνουν» το αυξανόμενο κόστος των τροφίμων, επιβεβαίωσε ο υπουργός Οικονομικών και ανάπτυξης Berat Albayrak.



Οι δήμοι θα αρχίσουν να προσφέρουν φθηνότερα είδη φρούτων, λαχανικών και γενικά ζαρζαβατικών από την επόμενη εβδομάδα, δήλωσε ο Τούρκος υπουργός, σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Dünya.

Η κυβέρνηση της Τουρκίας αναζητά τρόπους για να επιβραδύνει τον πληθωρισμό των τιμών, οι οποίες ξεπέρασαν το πενταετές υψηλό 25,2% τον Οκτώβριο, πριν από τις τοπικές εκλογές του Μαρτίου.

Το ποσοστό υποχώρησε στο 20,3% τον Δεκέμβριο, αλλά η αύξηση των τιμών των τροφίμων έφθασε στο 20,4% τον περασμένο μήνα.
Διαβάστε: Συρία: Ξεκίνησε η τελική επίθεση εναντίον του τελευταίου θύλακα του Ισλαμικού Κράτους

Έτσι έχουμε την πλήρη επιβεβαίωση του άρθρου μας, για την πραγματικά άθλια κατάσταση που βιώνουν οι Τούρκοι πολίτες, λόγω της μη δυνατότητας αγοράς βασικών καταναλωτικών προϊόντων παλεύοντας καθημερινά με την επιβίωση.

Είχαμε αναφέρει συγκεκριμένα ότι εάν θέλει κάποιος να μάθει τι κατάσταση επικρατεί σε μια χώρα πραγματικά, δεν έχει παρά να ρωτήσει πολίτες αυτής της χώρας, εκεί ακριβώς που χτυπά ο παλμός μιας κοινωνίας… στην λαϊκή αγορά όπου η φτωχή και η μεσαία τάξη κάνει τα απαραίτητα ψώνια της.

Έτσι και στην Τουρκία, βίντεο σε κοινωνικό δίκτυο δείχνει την πραγματική άγρια κατάσταση που βιώνουν οι Τούρκοι πολίτες, οι οποίοι στην κυριολεξία στενάζουν για να αγοράσουν τα απολύτως απαραίτητα τρόφιμα.



πηγή


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top