GuidePedia

0

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Στο Ισραήλ επιρρίπτει την ευθύνη για την πτώση του ρωσικού στρατιωτικού αεροσκάφους IL-20 το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας, επιβεβαιώνοντας παράλληλα τον θάνατο και των 15 επιβαινόντων.
«Τα ισραηλινά αεροσκάφη σκοπίμως δημιούργησαν μια επικίνδυνη κατάσταση στην περιοχή της Λαττάκειας στη Συρία» κατήγγειλε το ρωσικό υπουργείο.
Και συνέχισε: «Οι Ισραηλινοί χρησιμοποίησαν το ρωσικό IL-20 ως ασπίδα έναντι του συριακού συστήματος αεράμυνας».



Ka-52 Alligator: Strike Helicopter. The Tank Destroyer

Ως αποτέλεσμα, το ρωσικό αεροσκάφος κατερρίφθη από πύραυλο, ο οποίος εκτοξεύθηκε από το συριακό αμυντικό σύστημα S-200.
Σύριοι αξιωματούχοι είπαν ότι η επίθεση ήταν «εχθρική» και είχε έρθει «από τη θάλασσα» αλλά δεν μπόρεσαν να επιβεβαιώσει ότι το Ισραήλ ευθύνεται για αυτήν

Τώρα το ερώτημα που τίθεται είναι πώς θα απαντήσει ο Πούτιν στον τραγικό θάνατο τον 15 Ρώσων. Θα τραβήξει και πάλι την ούρα του μέσα και δεν θα κάνει τίποτα, επειδή είναι το Ισραήλ ως επιτιθέμενος, ή επιτέλους θα δώσει στους εγκληματίες ένα σαφές μάθημα;

Πόσες προκλήσεις θα πρέπει να αντιμετωπίσει η Ρωσία και πόσοι Ρώσοι θα πρέπει να πεθάνουν έως ότου τελικά θα αντιδράσει ο Πούτιν;



Οι αντίπαλοι νομίζουν ότι δεν θα κάνει πραγματικά τίποτα όπως συνήθως και ότι η Μόσχα μόνο μπλοφάρει.
Χθες, ο ρωσικός στρατός παρουσίασε έγγραφα που αποδεικνύουν τους σειριακούς αριθμούς και ο πύραυλος BUK που χτύπησε το MH-17 προέρχεται από τα αποθέματα της Ουκρανίας. Επιπλέον, τα βίντεο ενός μεταφορέα πυραύλων BUK είναι ψεύτικα.



Το Κίεβο απέβλεπε στο να ενοχοποιήσει την Ρωσία με αυτές τις συκοφαντικές κατηγορίες κατά της Ρωσίας. Η Ρωσία δεν έχει αντιδράσει οριστικά σε αυτή τη δολοφονική ναζιστική συμμορία του Κιέβου !!!
Το ρωσικό υπουργείο είπε ότι οι Ισραηλινοί πρέπει να γνωρίζουν ότι το ρωσικό αεροπλάνο ήταν παρόν στην περιοχή, αλλά αυτό δεν τους εμπόδιζε να πραγματοποιήσουν «την πρόκληση». Το Ισραήλ επίσης δεν κατάφερε να προειδοποιήσει τη Ρωσία πριν από τη σχεδιαζόμενη επιχείρηση. Η προειδοποίηση ήρθε ένα λεπτό πριν ξεκινήσει η επίθεση, η οποία «δεν επέτρεψε να μετακινηθεί το ρωσικό αεροπλάνο σε ασφαλή περιοχή», ανέφερε η δήλωση.




«Η ευθύνη για την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους και οι θάνατοι των μελών του πληρώματός του είναι σαφώς στην ισραηλινή πλευρά», δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Shoigu. «Οι ενέργειες του ισραηλινού στρατού δεν ήταν σύμφωνες με το πνεύμα της Ρώσο-Ισραηλινής συνεργασίας, έτσι διατηρούμε το δικαίωμα να απαντήσουμε».
Μια μεταγενέστερη ενημέρωση δείχνει ότι τα συντρίμμια του αεροσκάφους βρέθηκαν περίπου 27 χλμ από την ακτή της Λατάκειας. Η ομάδα αναζήτησης συγκέντρωσε μερικά μέρη του σώματος, προσωπικά είδη του πληρώματος και θραύσματα του αεροσκάφους.



Wegen israelischen Angriffen: Syrisches Luftverteidigungssystem hat russisches Flugzeug abgeschossen





Ταραχή στην Άγκυρα για τις αμερικανικές βάσεις στην Ελλάδα «Οι ΗΠΑ αποφάσισαν να πάρουν εκδίκηση




πηγή


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top