GuidePedia

0
Η κατάσταση στην Τουρκία δείχνει να γίνεται ανεξέλεγκτη. Οι βομβιστικές επιθέσεις γίνονται με συχνότητα ασύλληπτη…Δεν είναι ανεξήγητες. Το ανατριχιαστικό βίντεο από εκτελέσεις Κούρδων ανταρτών από Τούρκους στρατιώτες,δεν τις δικαιολογεί αλλά τις εξηγεί. Το ολοκαύτωμα κατά των Κούρδων στα νοτιοανατολικά της χώρας, οδηγεί στην μεταφορά του πολέμου μέσα στις τουρκικές πόλεις.
Το βίντεο είναι πραγματικά ανατριχιαστικό…
Την ίδια ώρα σε Καισάρεια και Κωνσταντινούπολη, έχει αρχίσει ένα προγκρόμ κατά των Κούρδων. Μετά από την βομβιστική επίθεση στην Καισάρεια φανατικοί υποστηρικτές του Ερντογάν αλλά και ακροδεξιοί εθνικιστές Γκρίζοι Λύκοι επιτέθηκαν κατά των γραφείων του φιλοκουρδικού κόμματος HDP.
Ο διχασμός στην Τουρκία βαθαίνει…
Όλα αυτά την ώρα που τα δημοσιεύματα και οι εκτιμήσεις για νέο πραξικόπημα κατά του Ερντογάν πληθαίνουν. Στρατοδίκης χθες το είπε καθαρά. Σήμερα νέα δημοσιεύματα στην Τουρκία προειδοποιούν για νέο πραξικόπημα.
Η έκρυθμη κατάσταση στην Τουρκία είναι λογικό να ανησυχεί την Αθήνα.Το καθεστώς Ερντογάν αισθάνεται την αποσταθεροποίηση και αυτό το κάνει απρόβλεπτο.

πηγή


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top