GuidePedia

0

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη
«Εμείς είμαστε οι Γερμανοί!», ούρλιαζαν περίπου 50.000 Τούρκοι μουσουλμάνοι σε μεγάλο συλλαλητήριο στην Κολωνία.
Περίπου 50.000 Τούρκοι Μουσουλμάνοι που ζουν στη Γερμανία, συγκεντρώθηκαν για να υποστηρίξουν τον ισλαμοφασιστα ηγέτη της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου.



Τώρα η Τουρκία αποκαλεί την Αυστρία «ρατσιστική», απλώς και μόνο επειδή αρνείται να δεχτεί να πλημμυρίσει από τις ορδές των παράνομων αλλοδαπών μουσουλμάνων που θα τους στείλει “πεσκέσι” η Τουρκία.
Κατηγορεί η Τουρκία που διέπραξε γενοκτονία εναντίον εκατομμύριων χριστιανών της Ανατολής και έκαψε τις εκκλησίες τους στον 20 αιώνα. Είναι αυτή η Τουρκία που σήμερα απειλεί το μέλλον των λίγων Χριστιανών που εξακολουθούν να ζουν εκεί.



Ακόμα καλύτερα, ο Αυστριακός καγκελάριος ζητά μόνιμο τερματισμό των ενταξιακών συνομιλιών της Ε.Ε. με την Τουρκία, μια χώρα που δεν έχει καμιά δουλειά να είναι μέρος της Ε.Ε., πολύ λιγότερο το ΝΑΤΟ.



foto1

Αλλά εκτός από την Γερμανία έχουμε και μια τουρκική συμμορία στην Αγγλία. στο Essex. Στο πάρκο του Waltham Abbey Gardens ,περιμένουν κάθε βραδύ τα θύματα τους, τα περιχύνουν με υγρό που παίρνει φωτιά και τα βάζουν φωτιά. Δυο φορές μαχαίρωσαν ανύποπτους πεζούς που περνούσαν ανέμελα από εκεί για να κάνουν απλά την βόλτα τους.

foto2

Η αστυνομία κάνει κάνει εκτεταμένες έρευνες στην περιοχή για να μάθει τι ακριβώς συνέβη και πως έγινε αυτή η επίθεση.

Εμπρός λοιπόν, δώστε τους ελεύθερη βίζα για να έρθουν και να σας δείξουν τα… “ευλογημένα” κατορθώματα τους.

πηγή


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top