GuidePedia

0

Τι ετοιμάζουν τα διαπλεκόμενα συμφέροντα...

Με περισσότερο από 2 μονάδες διαφορά θα προηγείται η Νέα Δημοκρατία σε δημοσκόπηση που θα κυκλοφορήσει τις επόμενες - κατά τις πληροφορίες μας - ώρες και αναμένεται να προκαλέσει, αν όχι γέλωτα, σίγουρα ΣΑΛΟ.

Φαίνεται πως η διαπλοκή έχει χάσει την ψυχραιμία της και ετοιμάζεται να παίξει τα ρέστα της. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο έχει δώσει σαφείς εντολές στις... "επιστημονάρες" των εταιρειών δημοσκοπήσεων, προκειμένου να παίξουν το ΒΡΩΜΙΚΟ παιχνίδι για λογαριασμό των εντολοδόχων της.
 Προσπαθούν να δημιουργήσουν ατμόσφαιρα ντέρμπι, προκειμένου να επηρεάσουν την κρίση του εκλογικού σώματος, ενώ γνωρίζουν ήδη ότι η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές είναι βέβαιη.
Ελπίζουμε η πληροφόρηση που έχουμε να μην επιβεβαιωθεί. Θα πρόκειται για απροκάλυπτο παιχνίδι των συμφερόντων και του κατεστημένου με τη νοημοσύνη ενός ολόκληρου λαού. Ελπίζουμε δε, να μην δούμε τη δημοσκόπηση... σε εφημερίδα μεγάλης κυκλοφορίας.

Στις 20 του Σεπτέμβρη ο λαός θα ξεμπερδέψει μια και καλή με τα διαπλεκόμενα συμφέροντα. Θα ξεμπερδέψει μια και καλή με το παλιό της ΝΔ και των δομημένων συμφερόντων.

πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top