GuidePedia

0

Ηταν η μία από τις δύο βόμβες που έριξε ο Καμμένος στην διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης της Βουλής για το Δημοψήφισμα. Ο αρχηγός των ΑΝΕΛ απευθυνόμενος στην Ντόρα Μπακογιάννη η οποία γελούσε στην διάρκεια της ομιλίας του τήν έστειλε αδιάβαστη λέγοντας:

-Γελάει η κ. Μπακογιάννη. Άκουσα προηγουμένως τον Κυριάκο. Θυμάμαι, όταν ψάχναμε να βρούμε τον Σαμαρά στη Citibank της Συγγρού αν τα «πήρε» για τον Συμπιλίδη από τον Κόκκαλη. Αλλά αυτά τα ξεχνάτε. Τώρα χειροκροτάτε και στοιχίζεστε πίσω από τον άνθρωπο που πρόδωσε την παράταξή σας. Αυτή είναι η αλήθεια!



Eπρόκειτο για πυρηνική βόμβα η οποία έμεινε περιέργως αναπάντητη από τον αρχηγό της ΝΔ, όταν εκείνος ανέβηκε στο βήμα.
Πως είναι δυνατόν να αφήνει αρχηγός κόμματος υπονοούμενα χρηματισμού από μεγαλοεπιχειρηματία ο οποίος έχει χαρακτηριστεί Εθνικός Προμηθευτής κι εσύ (ο Σαμαράς) να μην βρίσκεις μια λέξη να απαντήσεις. Δεν γνωρίζουμε εάν ο Καμμένος διαθέτει στοιχεία-ούτε υιοθετούμε την καταγγελία του. Οπως και νάχει όμως θα περίμενε κανείς για θέματα τιμής να υπάρχει μια απάντηση από τον θιγόμενο-στην προκειμένη περίπτωση τον αρχηγό της ΝΔ, την στιγμή μάλιστα που την χθεσινή συνεδρίαση της ελληνικής βουλής παρακολουθούσε ολόκληρη η Ευρώπη και οι Μέρκελ-Σόιμπλε.
Ο αρχηγός των ΑΝΕΛ εννοούσε την θρυλική υπόθεση Συμπιλίδη, ο οποίος έμεινε στην ιστορία ως ο βουλευτής που έριξε την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Τι διάολο συμβαίνει στην πολιτική μας ζωή αδέλφια; Πόσο χωμένοι στα σκατά είμαστε. Και για όλη αυτή την κατάντια μήπως ευθύνεται ο Σόιμπλε και η Μέρκελ-για την Τιμή των Πρίτζι.
Ολόκληρο το σχετικό απόσπασμα από την ομιλία Καμμένου>
Γιατί σιωπάτε, συνάδελφοι της Νέας Δημοκρατίας; Ήμασταν 22 χρόνια μαζί. Το σχέδιο δολοφονίας Καραμανλή το είδατε; Είδατε το αποτέλεσμα του Εισαγγελέα που έδειξε ξεκάθαρα ότι ο πρώην Πρωθυπουργός εκβιάστηκε λόγω της επιλογής του να συμφωνήσει με τη Ρωσία για τον αγωγό; Γιατί σιωπάμε όλοι, όταν απειλήθηκε ένας πρώην Πρωθυπουργός; Δεν καταλαβαίνουμε ποια θέλουν να είναι η τάξη πραγμάτων; Η νέα τάξη πραγμάτων που περιέγραψαν και οι Πατέρες της Ορθοδοξίας; Η νέα τάξη πραγμάτων που δεν θέλει πια αξίες και αρχές, η νέα τάξη πραγμάτων που δεν θέλει σημαίες, που δεν θέλει «πιστεύω». Θέλει μόνο την παγκοσμιοποίηση, την άρνηση όλων.
Γελάει η κ. Μπακογιάννη. Άκουσα προηγουμένως τον Κυριάκο. Θυμάμαι, όταν ψάχναμε να βρούμε τον Σαμαρά στη Citibank της Συγγρού αν τα «πήρε» για τον Συμπιλίδη από τον Κόκκαλη.
Αλλά αυτά τα ξεχνάτε. Τώρα χειροκροτάτε και στοιχίζεστε πίσω από τον άνθρωπο που πρόδωσε την παράταξή σας. Αυτή είναι η αλήθεια!
Καταντήσατε τη Νέα Δημοκρατία να υπερασπίζεται το ΠΑΣΟΚ, μέχρι και τον Γιώργο Παπανδρέου, τον φίλο του κ. Ρόντου, ο οποίος κατά τη δικαστική έρευνα ήταν αυτός που συμμετείχε στο σχέδιο δολοφονίας του πρώην Πρωθυπουργού.
Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,
η αλήθεια είναι ότι αυτός εδώ ο τόπος πέρασε μεγάλα δεινά. Χρειάζονται πραγματικά αλλαγές στη δημόσια διοίκηση, χρειάζονται αλλαγές στη γραφειοκρατία, χρειάζονται αλλαγές στη διαφθορά, στη διαπλοκή, αλλά ποιος ήταν αυτός που έθρεψε τη διαφθορά και τη διαπλοκή;

πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top