GuidePedia

0

Έχουν γραφτεί δεκάδες άρθρα σε σχέση με τις πρακτικές των παγκοσμιοποιητών της Ουάσινγκτον, οι οποίοι θέλουν να δημιουργήσουν παγκόσμιο κέντρο εξουσίας, ελέγχοντας στο τέλος και την Ρωσία του Πούτιν.

Πλέον έρχεται η ομιλία του προέδρου και ιδρυτή του διεθνούς-παγκοσμιοποιητικού think tank Strafor, George Friedman, τον προηγούμενο μήνα στο Συμβούλιο Διεθνών Σχέσεων του Σικάγο για να επιβεβαιώσει τις εκτιμήσεις μας μία προς μία και ειδικά εκείνες του αρχισυντάκτη της ιστοσελίδας, Κίμωνα Γεωργακάκη. Διαβάστε και θα καταλάβετε στο τέλος πολλά, ακόμα και γιατί αυξάνεται η πολεμική εντός Ευρώπης απέναντι στην, αλαζονική κατά τα άλλα, Γερμανία .

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων ο Friedman ανέφερε αρχικά πως οι Η.Π.Α. δεν διατηρούν σχέσεις με την Ευρώπη αλλά με χώρες ξεχωριστά, όπως η Γαλλία ή η Ρουμανία. Σας έχουμε γράψει ότι η Γαλλία του Ολάντ κοιτά πιο πολύ προς Ουάσινγκτον παρά προς Βερολίνο.

Εν συνεχεία παρουσιάζει τις Η.Π.Α., ως την μόνη χώρα που θέλει να «βοηθήσει» την Ουκρανία (μέσω ΔΝΤ και αυτή;) και προχωρά σε ευθεία πρόκληση προς την Ρωσία. Κάνει λόγο για τον αρχηγό των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων στην Ευρώπη, στρατηγό Bem Hodges, ο οποίος επισκέφτηκε την Ουκρανία και παρασημοφόρησε τους στρατιώτες του Κίεβο, κάτι δείχνει ότι πλέον ανοιχτά, παραδέχεται χαλαρά ο Friedman, πως ο ουκρανικός στρατός ανήκει πλέον στις Η.Π.Α.

Ο Friedman δεν διστάζει μάλιστα να αποκαλύψει ότι οι Η.Π.Α. έχουν τροφοδοτήσει με στρατιωτικό υλικό τις χώρες της Βαλτικής, την Πολωνία, την Ρουμανία αλλά και την Βουλγαρία και φυσικά έπεται η Ουκρανία. Οι συγκεκριμένες χώρες λοιπόν έχουν ήδη ταχθεί με τις παγκοσμιοποιητικές «δημοκρατικές» δυνάμεις.

Οι Η.Π.Α. ανέφερε επιδιώκουν να δημιουργήσουν μια «ζώνη ασφαλείας» γύρω από την Ρωσία (ροκανίζοντας τα εδάφη κοντά στα ρωσικά σύνορα), σχέδιο που η Μόσχα γνωρίζει. Ωστόσο δεν στοχεύουν στην καταστροφή της Ρωσίας, προσθέτει, αλλά στο να πληγεί. Εν ολίγοις στο να την ελέγξουν ανατρέποντας την τωρινή ηγεσία της, όπως δείχνουν όλες οι τελευταίες εξελίξεις.

Αλαζονικά τονίζει ο Friedman πως οι Η.Π.Α. ελέγχουν τους ωκεανούς και δεν κινδυνεύουν να δεχτούν επίθεση από κανέναν. Ξεχνούν φαίνεται τους διηπειρωτικούς πυραύλους των Ρώσων. Επιπρόσθετα λέει πως πρέπει να παρεμποδιστεί οποιαδήποτε χώρα που επιθυμεί να μεγαλώσει τον στόλο της, κάτι που επιδιώκει αυτή την στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες, η Ρωσία.

Χωρίς ίχνος ντροπής, αφού αποδέχεται πως οι Η.Π.Α. δεν μπορούν να κατακτήσουν την Ευρασία απευθείας, αποκαλύπτει την πάγια τακτική τους να δημιουργούν μικρές εστίες έντασης, προκειμένου να πετύχουν τον σκοπό τους, βοηθώντας με όπλα, χρήματα και… συμβούλους όπου χρειάζεται. Σας έχουμε τονίσει πολλές φορές την προσπάθεια δημιουργίας μετώπων από την Μαύρη Θάλασσα μέχρι την Μέση Ανατολή, προκειμένου οι Ρώσοι να έχουν στραμμένο το βλέμμα τους σε πολλά σημεία. Αυτό ο Friedman το ονόμασε «spoiling attack», όχι δηλαδή να νικήσει μονομιάς τον εχθρό αλλά σιγά-σιγά να τον αποδυναμώσει, ώστε στο τέλος να τον ελέγξει.

Πέραν τούτου σκιαγραφεί την πολιτική της «Αραβικής Άνοιξης», όπου έστρεφε στα κράτη της Μεσογείου την μία φυλή ή θρησκεία εναντίον της άλλης, «εμφύτευε» ισλαμιστές μισθοφόρους από την Δύση και όταν επικρατούσε το απόλυτο χάος, έλεγαν όλοι «ας φτιάξουμε και εδώ άλλη μία «δημοκρατία»».

Το ίδιο συνέβη και στην Ουκρανία, όπου στράφηκε το δυτικό κομμάτι εναντίον των ρωσικών και ελληνικών πληθυσμών του ανατολικού.

Στην συνέχεια υπογράμμισε την εδώ και έναν αιώνα μέριμνα των Η.Π.Α. να αποτρέψουν με όλα τα μέσα την γερμανό-ρωσική συνεννόηση, η οποία θα κατέστρεφε τα όποια διατλαντικά σχέδια με σκοπό τo ένα κέντρο παγκόσμιας εξουσίας με σοβιετικού τύπου παγκόσμια κυβέρνηση, η οποία θα ελέγχει κράτη και ιδιώτες μέσω των δανείων τους. Θυμηθείτε τι γράφαμε για τον κομβικό ρόλο της Γερμανίας .

Με αφορμή την Ουκρανία, στην οποία οι παγκοσμιοποιητές της Δύσης άναψαν φωτιά για να προκαλέσουν την Ρωσία, ο Friedman απειλεί εμμέσως πλην σαφώς την Γερμανία, για να ταχθεί πλήρως με τις αμερικανικές επιδιώξεις και έτσι να μην βρεθεί συμβιβαστική λύση με την Ρωσία χάριν της ειρήνης . Υπενθυμίζεται ότι η Γερμανία κινείται μεταξύ Δύσης και Ρωσίας, εξυπηρετώντας τα δικά της συμφέροντα, κάτι που οι Η.Π.Α. θέλουν να τελειώσει.

Με σκοπό να αποφευχθεί η ρώσο-γερμανική συνεννόηση ο Friedman παραδέχεται ότι ενισχύεται η αποσταθεροποίηση της γραμμής Βαλτική-Μαύρη Θάλασσα, όπου, όπως σας έχουμε αναφέρει, οι παγκοσμιοποιητές της Ουάσινγκτον δημμιουργούν πεδίο ευθείας στρατιωτικής αντιπαράθεσης με την Ρωσία.

Να λοιπόν που ο ίδιος ο Πρόεδρος του Stratfor φανερώνει αυτά που τα ΜΜΕ της Δύσης αποκρύβουν και παρουσιάζουν την Ρωσία ως κακιά, η οποία απειλεί την «ειρήνη». Μάλιστα σε πολλά σημεία όπως θα δείτε στο βίντεο χαμογελά «σατανικά», καθώς αποκαλύπτει μέρος των προθέσεων εκείνων που ελέγχουν το αμερικανικό κράτος.

Θέλει να ροκανίσει τα εδάφη γύρω από την Ρωσία και να αποδυναμώσει την «Αρκουδα», χτυπώντας ακόμα και το κέντρο που καθορίζει την πολιτική της Ευρώπης με την Μόσχα, δηλαδή, την Γερμανία. Τώρα καταλαβαίνετε γιατί πολλά θέματα εναντίον των Γερμανών έρχονται στο επίκεντρο κυρίως μέσω Ελλάδας. Όχι ότι το Βερολίνο ανήκει στο καλό στρατόπεδο, αλλά δυστυχώς ακόμα και οι δίκαιες διεκδικήσεις εγείρονται έπειτα από εντολές και όχι έπειτα από στρατηγικό σχεδιασμό.

Εννοείται πως η Ρωσία στο τέλος θα απαντήσει ηχηρά σε όλα αυτά που ο Friedman αποκάλυψε στο Σικάγο. Και τότε θα δούμε κατά πόσο τα χαμόγελα των παγκοσμιοποιητών θα κρατήσουν…

Ο πόλεμος βέβαια είναι κάτι το λυπηρό και κανείς δεν πρέπει να τον εύχεται. Οι αποφάσεις λαμβάνονται όμως αλλού και όποιοι γνωρίζουν, οφείλουν να τις μεταφέρουν. Οι κινήσεις Η.Π.Α. και συμμάχων, ή μάλλον εκείνων που τους ελέγχουν, οδηγούν την κατάσταση προς τα εκεί, καθώς η Ρωσία αρνείται να υποκύψει στην «ειρηνική» επιβολή σκλαβιάς. Δυστυχώς η σύγκρουση μοιάζει αργά ή γρήγορα αναπόφευκτη !!!

Παρακολουθήστε τις δηλώσεις Friedman:


πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top