GuidePedia

0


Σημεία των δύσκολων καιρών μας.
¨ο ΘΕΟΣ βοηθάει σκανδαλωδώς την Ελλάδα¨ Γέροντας Παίσιος.

Ήταν αυτός ο¨ Άγιος Παππούλης¨ που είχε στην καθημερινή ¨ατζέντα ¨ της προσευχής του το Εθνικό Θέμα της Μακεδονίας.
Ας ετοιμαστούμε λοιπόν γιατί πρόκειται να έλθουν πολλοί ¨προσκυνητές¨ σαν τον παρακάτω.
¨ Αμερικανός στρατηγός διοικητής των ΝΑΤΟικών δυνάμεων που στάθηκε δυο ώρες προσοχή μπροστά στο κράνος του Μιλτιάδη που βρίσκεται εκτεθειμένο στο μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας.
Ο ΝΑΤΟικός στρατηγός προσήλθε υπο το κράτος άκρας συγκίνησης να υποκλιθεί στο σπασμένο-ραγισμένο απο έναν Περσικό πέλεκυ – πολεμικό κράνος του στρατηγού Μιλτιάδη που φορούσε κατά τη μάχη του Μαραθώνα.
Ο στρατηγός των καταδρομών συνοδευόταν από μια μικρή επίλεκτη φρουρά από Αμερικανούς πεζοναύτες.
Με δέος και σεβασμό η φρουρά των επίλεκτων με επικεφαλής των στρατηγό σχημάτισε ένα Π και επί ΔΥΟ ΩΡΕΣ ακίνητη και αμίλητη περιέβαλε με σεβασμό τη μνήμη του αρχιστράτηγου της νίκης κατά των Περσών εφαρμόζοντας το πολεμικό σύστημα της “λαβίδας ” -μία πολεμική τακτική που εφαρμόστηκε εκεί για πρώτη φορά και σήμερα διδάσκεται στα καλύτερα Πανεπιστήμια και τις στρατιωτικές Ακαδημίες ως μια αρίστη πολεμική τακτική ανορθόδοξου πολέμου.
“Ήρθαμε εδώ να τιμήσουμε με το δικό μας τρόπο τον στρατηγό των στρατηγών , να σιωπήσουμε μπροστά στο μεγαλείο του , να σταθούμε σε στάση προσοχής απέναντί του!!!….τόνισε ο ΝΑΤΟικός στρατηγός φανερά συγκινημένος!! ¨ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΣΙΜΑΤΗ 
Σύμφωνα με τις πρώτες ανασκαφικές ενδείξεις και κάποιες πρώτες γνώμες ειδικών ο Τάφος πιθανώς δεν έχει συληθεί, όμως από ώρα σε ώρα οι εκπλήξεις είναι μεγάλες.
¨ Ήδη έχει εντοπιστεί από τις έρευνες ότι η είσοδος με τις δύο Σφίγγες οδηγεί σε έναν τάφο με τρία “δωμάτια”. Στην είσοδο μάλιστα έχει εντοπιστεί ένα όμορφο ψηφιδωτό, ενώ και οι ίδιες οι Σφίγγες εντυπωσιάζουν.
Η είσοδος του τάφου βρίσκεται στα νοτιοανατολικά, θα έπρεπε να βρίσκεται στο κέντρο εάν επρόκειτο για έναν και μόνο τάφο.
Εάν δεν έχει συληθεί ο τάφος, οι αρχαιολόγοι θα αναζητήσουν τα στοιχεία εκείνα που θα οδηγήσουν στην ταυτότητα του νεκρού.¨ http://www.newsit.gr 18.08.2014 | 14:43
Ποιος έχει ταφεί λοιπόν στο μοναδικό μνημείο; Μπορεί να μην είναι μόνον ένας. Ο τύμβος είναι τεράστιος, κρύβει ίσως ένα σύμπλεγμα τάφων, λένε οι ειδικοί.
Προς τα παρόν ας αφήσουμε τους ειδικούς να κάνουν την δουλειά τους και μάλιστα σήμερα την κάνουν επιστημονικά και φιλότιμα για να φέρουν στο φως τα διαχρονικά ευρήματα, όποια είναι αυτά.
Σίγουρα όμως πρόκειται για έναν κολοσσιαίο τάφο ως αναφορά το μέγεθός του αρκεί κανείς να ρίξει μια ματιά σε εκείνον το Φιλίππου του Β” και αυτό το γεγονός μαρτυρά ότι ο “ένοικος” ήταν κάτι παραπάνω από ισχυρός.
Αν λοιπόν βρεθεί η περικεφαλαία- κράνος αυτού του ¨ισχυρού¨ και αν οι συνθήκες υγρασίας του ταφικού χώρου ευνοούν και τις συνθήκες διατήρησης των ευρημάτων… τότε πόσοι στρατηγοί , αρχιστράτηγοι, πολιτικοί και άρχοντες θα έρθουν και θα σταθούν προσοχή μπροστά σε αυτόν ¨τον ισχυρό¨ , όπως έκανε ο προηγούμενος;
Φυσικά οι άρχοντες του αιώνος τούτου θα το κάνουν αυτό για ¨ να πάρουν λίγο από την λάμψη του Μεγάλου Στρατηγού¨.
Η ανθρωπότητα όμως θα σταθεί για άλλο όμως λόγο , ουσιαστικά ¨να αποτίσει φόρο τιμής και ευγνωμοσύνης στο εκπολιτιστικό παγκόσμιο έργο του Μεγάλου αυτού¨.
Προβλέπονται λοιπόν πολλοί ¨προσκυνητές¨ τουρίστες.
Ουσιαστικά αυτά που πρόκειται να φέρει η Μακεδονική Γη είναι ¨πνευματικά δολώματα¨ για να καταλάβουν όχι μόνο οι ξένοι αλλά και εμείς το βάθος και το ύψος των αληθινών πνευματικών και ζωοποιών θησαυρών που κρύβει το μέρος αυτό που η ζηλοτυπία των εχθρών του το έκανε σήμερα ¨παλιόψαθα των Εθνών¨.
Δεν βρισκόμαστε σήμερα μπροστά σε μια αρχαιολογική απλώς ανασκαφή αλλά σε ένα μείζον γεωπολιτικό γεγονός που θα ξαναπροσανατολίσει την πυξίδα της Ιστορίας.
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top