GuidePedia

0

Χυδαία αλλά άκρως αποκαλυπτική πρόκληση από το Forbes. Αναβαπτίζει τον σφαγέα Ναμί ως …”Υπουργό Εξωτερικών”, για να διαφωτίσει την ανθρωπότητα πόσο σημαντική είναι η τουρκοποίηση της Κύπρου για να λειτουργήσει ως ανάχωμα στον Πούτιν!

Αυτά τα παιχνίδια παίζονται από τους νεοανανιστές που θέλουν την Κύπρο ένα ναζιστικό μόρφωμα, για να εξυπηρετηθούν οι σκοποί της Τουρκίας!

Κάντε την Κύπρο μόρφωμα, για να περάσει ο αγωγός που θα στέλνει αέριο μέσω της Τουρκίας. Έτσι θα αναχαιτίσουμε τον Πούτιν. Αυτός είναι ο σκοπός του άρθρου και ακόμα δεν υπάρχει καμμία απάντηση από Ελλάδα ή Κύπρο. Οι μάσκες έπεσαν… άδοξα.

ΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΣ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΜΙΑ “ΝΕΑ ΛΥΣΗ”;

Το γνωστό και φημισμένο αμερικανικό έντυπο Forbes δημοσίευσε στις 17 Μαρτίου 2014 το πιο κάτω άρθρο ενός αυτο-διαφημιζόμενου Αμερικανού συνεργάτη του ονόματι Ρίτσιαρτ Μίνιτερ, στο οποίο προβάλει τον Τουρκοκύπριο Οζντίλ Ναμί ως … υπ. Εξωτερικών της Κύπρου! Σ΄αυτό ακριβώς το ελεεινογράφημα αναφέρεται σήμερα και ο αγαπητός βετεράνος δημοσιογράφος/αρθρογράφος Σάββας Ιακωβίδης στη Σημερινή με τον χαρακτηριστικό και σαρκαστικό τίτλο « Ποιος είναι ο υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου; Ο Οζντίλ Ναμί!».

Στη συνέχεια παραθέτω δική μου επιστολή διαμαρτυρίας που έστειλα χθές στην διεύθυνση του Forbes καθώς και σχόλιο που στάλθηκε προς αυτό από τον δικηγόρο Νικόλα Καραμπελά στην Ουάσιγκτον.

“Obama’s Secret Weapon Against Putin’s Crimea Vote?” 
by Richard Miniter (Contributor), 17 March 2014, (forbes.com)

Στείλτε όσοι ενδιαφέρεστε και τα δικά σας σχόλια και επιστολές διαμαρτυρίας.
Φανούλα Αργυρού – Λονδίνο.

Ποιος είναι ο υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου; Ο Οζντίλ Ναμί!

Μην εκπλήττεσθε! Προπάντων, μη διερωτάσθε τι πάθαμε. Ούτε γιατί γράψαμε τον πιο πάνω τίτλο. Δεν είναι προβοκάτσια ούτε… υπονόμευση της κυβέρνησης Αναστασιάδη και του συμπαθούς Ι. Κασουλίδη. Χθες, εκλεκτός φίλος που παρακολουθεί ανελλιπώς τον ξένο Τύπο, μας έστειλε ένα κείμενο κάποιου Richard Miniter, που υποστηρίζει ότι ερευνά την εξωτερική πολιτική και θέματα εθνικής ασφάλειας.

Κανονικά δεν θα ασχολούμασταν μαζί του αν το κείμενό του δεν δημοσιευόταν στο έγκυρο και διεθνώς γνωστό οικονομικό περιοδικό «Forbes» με τίτλο: «Obama’s Secret Weapon Against Putin’s Crimea Vote?».

Αυτός ο R. Miniter συναντήθηκε, όπως γράφει, με τον υπουργό Εξωτερικών της Κύπρου λίγες ώρες μετά τις επαφές του με το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας των ΗΠΑ. Και ποιος είναι ο υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου που, όπως επισημαίνει ο Αμερικανός, κάθισε μαζί του και κουβέντιασε για το μυστικό όπλο του Ομπάμα κατά του Πούτιν; Ο Οζντίλ Ναμί!

Μειδιάτε; Χαμογελάτε; Οργίζεστε; Υπάρχει και συνέχεια. Ο Αμερικανός δημοσιογράφος γράφει πως ο… υπουργός Εξωτερικών μας, Ναμί, του είπε πως «τώρα υπάρχει μια νέα αίσθηση αισιοδοξίας» στην Κύπρο. Αφού εξηγεί πως η Ευρώπη είναι εν πολλοίς εξαρτημένη από το ρωσικό φυσικό αέριο, ο καλός μας… υπουργός Εξωτερικών, Ναμί, του εξήγησε ότι έχουμε ανακαλύψει τεράστιες ποσότητες αερίου που, μαζί με το ισραηλινό αέριο, μπορούν να απεξαρτήσουν την Ευρώπη από τη Ρωσία.
Ο… υπουργός Εξωτερικών, Ναμί, όπως γράφει ο Αμερικανός, έπαιξε ένα ρόλο-κλειδί στις συνομιλίες μεταξύ 2008-2010 και του είπε ότι υποστηρίζει την εγκατάσταση ενός αγωγού 1 δισεκ. δολαρίων, που θα μεταφέρει αέριο στην Τουρκία και από εκεί στην Ευρώπη. Επίσης, ο… υπουργός Εξωτερικών μας, ενημέρωσε το αμερικανικό σαΐνι για τον αγωγό, που θα μεταφέρει νερό από την Τουρκία στην Κύπρο. Ερωτηθείς για πιθανές εμπλοκές στην εξωτερική πολιτική, ο… υπουργός μας εξήγησε στον Αμερικανό πως η ενέργεια και η οικονομική αλληλεξάρτηση θα προάγουν την ειρήνη μεταξύ Ισραήλ και Τουρκίας και μεταξύ της Ε.Ε. και της Τουρκίας.

Ο Ναμί απέφυγε να απαντήσει αν το φυσικό αέριο της Κύπρου θα κάμψει την τιμολογιακή πολιτική της Ρωσίας αλλά ενημέρωσε το Αμερικανάκι πώς η Τουρκία… ήρθε στην Κύπρο μετά από ένα πραξικόπημα. Έκτοτε, παρατηρείται πολιτική και θρησκευτική ηρεμία στο νησί, που βρίσκεται καθ’ οδόν προς την ενοποίηση και θα γίνει πλήρες (!!!) μέλος της ΕΕ. Ερωτάται ο… υπουργός Εξωτερικών μας, Ναμί, αν η προκοπή της Κύπρου θα βοηθήσει στην τιμωρία του Πούτιν, αλλ’ αυτός είναι πολύ επαγγελματίας για να φάει το δόλωμα… Να οργιστούμε; Να φωνάξουμε από θυμό; 

Απλώς να θυμηθούμε εκείνη την εξωφρενική δήλωση του Κυβ. Εκπροσώπου, πριν από λίγες ημέρες: Σε ερώτηση αν οι συναντήσεις του ψευτοϋπουργού Ναμί, στην Ουάσιγκτον, αποτελούσαν αναβάθμιση του ψευδοκράτους, είπε:

«Αυτές πρέπει να κρίνονται και με ένα φακό ιστορικότητας. Έχουμε ζήσει όλοι, δυστυχώς, μετά το 2004 μιαν αναβάθμιση της τ/κ κοινότητας, παγκοσμίως. Να υπενθυμίσω τη συνάντηση του Ταλάτ στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ μετά το 2004; Να υπενθυμίσω όλες τις συναντήσεις που έγιναν στο πιο ψηλό επίπεδο της ΕΕ; Ας κάνουμε μια σύγκριση και να δούμε αν έχει αλλάξει κάτι τώρα. Θα έλεγα ότι τώρα είναι και καλύτερα, διότι γίνονται με πιο διακριτικό τρόπο».

Καταλάβατε, Κύπρια κορόιδα; Τώρα η αναβάθμιση του Ναμί έγινε διακριτικά, όχι απότομα. Ενώ, λοιπόν, ο Ναμί και ο Οζερσάι αλωνίζουν στις Βρυξέλλες, στην Ουάσιγκτον και στη Βόννη και προβάλλουν τις τουρκικές θέσεις, ο μεν Πρόεδρος επιδίδεται σε κωμικές εκκλήσεις για ενότητα, ο δε Στυλιανίδης κτενίζεται για ευρωβουλευτής. Κι ο Ι. Κασουλίδης; Ποιος… Κασουλίδης;
πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top