GuidePedia

0

Οι έμμισθοι τουρκολακέδες δεν μπορούν να… χωνέψουν τους ιμάμηδες και τους κατηγορούν ότι ενώ θα διδάσκουν το Κοράνι θα... εκχριστιανίζουν τους νεαρούς μουσουλμάνους!

Η συστηματική συκοφαντία μίας χώρας δεν τιμωρείται;

Μπορεί οι ιμάμηδες να μπήκαν ήδη στα δημόσια σχολεία της Θράκης, ωστόσο οι εκφραστές της τουρκικής προπαγάνδας προσπαθούν με νύχια και με δόντια να αντιστρέψουν μία κατάσταση, η οποία έχει ήδη δρομολογηθεί, προσπαθώντας παράλληλα να συντηρήσουν μία στρεβλή εικόνα για την αντιμετώπιση της μουσουλμανικής μειονότητας στη Θράκη…

Το «πρόβλημα» έρχεται να καταδείξει (για άλλη μία φορά) η γνωστή… ανθρωπίστρια, γενική διευθύντρια της Πολιτιστικής Εκπαιδευτικής Εταιρείας της Μειονότητας (ΠΕΚΕΜ) Περβίν Χαϊρουλάχ, η οποία αποτελεί το «βαρύ πυροβολικό» της λυσσαλέας συκοφαντίας της χώρας μας σχετικά με τη μειονότητα στη Θράκη σε όλα τα ευρωπαϊκά επίπεδα.
Η εν λόγω κυρία, με επιστολή της προς την αμερικανική πρεσβεία, «ενημερώνει» για τα… δεινά της «τουρκικής» μειονότητας στη Θράκη, μεταφέροντας ουσιαστικά την ατζέντα της Άγκυρας για μία σειρά θεμάτων, όπως οι ιεροδιδάσκαλοι, τα βακούφια, αλλά και τα… Δωδεκάνησα!
Υπό τον –εύγλωττο για το τι θα επακολουθήσει- τίτλο: «Επιθέσεις κατά μουσουλμάνων»… η Χαϊρουλάχ εκτοξεύει ασύστολα ψεύδη.

Σύμφωνα με τη διευθύντρια του ΠΕΚΕΜ:

«Υπήρξαν πολυάριθμες αναφορές αντιμουσουλμανικών περιστατικών. Το Μάρτιο βάνδαλοι έγραψαν «καλός τούρκος, ο νεκρός τούρκος» στον τοίχο μπεκτασίδικου μνημείου στην Ξάνθη.
Μέλη της Χρυσής Αυγής σε μοτοσικλέτες φώναξαν ρατσιστικά συνθήματα σε μουσουλμανικά χωριά σε πολλές περιπτώσεις…

Πέρα από τις επιθέσεις που μνημονεύονται στην αναφορά, πολλά μείζονα συμβάντα έγιναν επίσης το 2012:
Στις 16 Φεβρουαρίου άγνωστοι επιτέθηκαν στο μουσουλμανικό νεκροταφείο του Πος-Πος στην Κομοτηνή και περίπου δέκα τάφοι υπέστησαν ζημιές. Ήταν η τρίτη επίθεση στο ίδιο νεκροταφείο σε δύο χρόνια.
Στις 23 Μαρτίου άγνωστοι επιτέθηκαν στην «Τουρκική Ένωση Ξάνθης». Οι δράστες έγραψαν «έξω οι τούρκοι» στους τοίχους, μια παλιά έκφραση μίσους κατά της εθνικής ταυτότητας των αυτόχθονων μουσουλμάνων της Δυτικής Θράκης.
Στις 23 Σεπτεμβρίου στη Ρούσσα του Έβρου η επιγραφή «Seyyid Ali Sultan Dergah» αφαιρέθηκε τα μεσάνυχτα από μία ομάδα υπερεθνικιστών. Δυστυχώς οι δράστες αυτών και άλλων παρόμοιων πράξεων συνήθως παραμένουν άγνωστοι.

Αναμένουμε από τις αρχές να είναι πιο ευαίσθητες και υπεύθυνες σε τέτοιες περιπτώσεις»,
Καταλήγει η αναφορά.

Αυτά λοιπόν είναι τα «δράματα» τα οποία υπομένει η μειονότητα στη Θράκη…. Μερικά συνθήματα, που βεβαίως, μπορεί να έχουν γραφτεί και από τους ίδιους, αλλά και μία ομάδα χρυσαυγιτών (έχουμε αναφερθεί και στο παρελθόν για το πρόβλημα).

Σχετικά με το συμβάν στο νεκροταφείο των Ρομά, η Χαϊρουλάχ, βεβαίως, «ξέχασε» να αναφέρει ότι ο βουλευτής Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ (λέμε τώρα) Αχμέτ Χατζηοσμάν, έκανε σύσταση στον σύλλογο Ελλήνων Μουσουλμάνων Πος-Πος να βγάλει από την επιγραφή το «Ελλήνων» και καθώς ο σύλλογος αρνήθηκε να… συμμορφωθεί, το στέκι του δέχτηκε πυροβολισμούς!
Όμως, «ξέχασε» να αναφέρει πως όταν βανδαλίστηκε το νεκροταφείο η ανακοίνωση του αρμόδιου συλλόγου που μιλούσε καθαρά για προβοκάτσια…, έγινε γαργάρα από τους «γνωστούς – αγνώστους».

Επίσης, «ξέχασε» να αναφέρει ότι η πινακίδα –η οποία σημειωτέον ήταν ένας φόρος τιμής στους κατακτητές της Θράκης- επεστράφη και τοποθετήθηκε χωρίς οι ίδιοι κύκλοι να διαμαρτυρηθούν ούτε και να καταγγείλουν τα γεγονός (ως όφειλαν) ώστε οι υπόλοιποι υπαίτιοι να συλληφθούν…

Η Χαϊρουλάχ και οι όμοιοί της απλώς έχουν μάθει να στηρίζουν σε συκοφαντίες και στρεβλώσεις τις θέσεις τους για τις οποίες, όπως είναι γνωστό, αμείβονται πλουσιοπάροχα.

Ενδεικτικό της άθλιας προπαγάνδας που εξαπολύουν αυτοί οι άνθρωποι είναι και τα ψέματα που αράδιασε ο γνωστός Τζεγκίζ Ομέρ στο διαδίκτυο, σχετικά με την εφαρμογή του νόμου των ιεροδιδασκάλων και την πρόσληψή τους στα δημόσια σχολεία για να διδάξουν το Κοράνι την ώρα των θρησκευτικών. Με αναρτήσεις του, στο twitter και υπογράφοντας ως «μέλος της τουρκικής μειονότητας Δ. Θράκης», ο πομακικής καταγωγής και «επίλεκτο» μέλος της αυλής του τούρκου προξένου στην Κομοτηνή, σημειώνει:
«Σαφής η πρόθεση του κράτους, με στημένους ιμάμηδες να ενσταλλάξει στους μαθητές μας την Ορθοδοξία. Μα τι κράτος είναι αυτό! Μα τι σκληρότητα είναι αυτή!»

Το ερώτημα που τίθεται είναι «για πόσο ηλίθιους έχει τους ομόθρησκούς του» η συγκεκριμένη καρικατούρα που παριστάνει και τον εκδότη τουρκοφυλλάδας στην Ξάνθη, αλλά και το δημοτικό σύμβουλο Μύκης, επίσης στην Ξάνθη.

Πώς είναι δυνατόν να πιστεύει ότι οι αποδέκτες αυτού του μηνύματος μπορούν να πιστέψουν ότι οι ιεροδιδάσκαλοι –άνθρωποι μέσα από τη μειονότητα- θα διδάξουν, αλλά και θα επιβάλουν το χριστιανικό δόγμα στους μαθητές της μειονότητας;

Δημοσίευση σχολίου

 
Top