GuidePedia

0

H στάση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ οδηγούν τους δημοκρατικούς πολίτες σε εξέγερση. Δεν μπορούν να ονομάζουν τις δημοκρατικές συζητήσεις και ανταλλαγές απόψεων που γίνονται στο διαδίκτυο “συνωμοσιολογία”, ή να απαγορεύουν/ποινικοποιούν την ελεύθερη έκφραση χάριν ενός αντιρατσιστικού νόμου - παγίδα, που πάνε να περάσουν με πρόφαση τη σύλληψη των μελών της ΧΑ. Δεν μπορεί κανένα κόμμα από αυτά να παριστάνει τον “άγιο”, όταν είναι υπεύθυνα για τη γενοκτονία των Ελλήνων που συνεχίζεται και για την αναμενόμενη αλλαγή γεωγραφικών συνόρων που προανήγγειλε ο Βενιζέλος στη Τουρκία. Ούτε μπορούν να δίνουν μαθήματα δημοκρατίας για να μετριάσουν τις αντιδράσεις στις εγκληματικές αποφάσεις τους, ούτε να εκφοβίζουν τις όποιες ελεύθερες φωνές έχουν απομείνει στο διαδίκτυο στήνοντάς τους παγίδες και εκφοβίζοντάς τους.
Aν στο μέλλον, μέλη της Χρυσής Αυγής και του ΣΥΡΙΖΑ εμπλακούν σε συγκρούσεις μεταξύ τους, και σε αυτό προστεθούν συγκρούσεις με τα δύο εκατομμύρια μουσουλμάνους που μπήκαν ακόμη και από τα παράθυρα στη χώρα, με στόχο την αποσταθεροποίηση και την αλλαγή συνόρων (συριοποίηση), τότε το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ θα είναι τα μόνα αποκλειστικά υπεύθυνα κόμματα, γιατί αυτά κυβέρνησαν και κυβερνούν. Πίσω από όλα αυτά ήταν και είναι η διαχείριση και υφαρπαγή του ορυκτού πλούτου της χώρας.
Είναι γεγονός και γνωστό σε όλους, ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στη λειτουργία της δικαιοσύνης, της οποίας οι αποφάσεις συχνά φαίνεται ότι επηρεάζονται απο παρεμβάσεις πολιτικών, δημοσιογράφων κλπ, κάτι για το οποίο διαμαρτύρεται συχνά και η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων. Κανείς δεν έχει ξεχάσει στην Ελλάδα το παραδικαστικό κύκλωμα που είχε αποκαλυφθεί, και κανείς δεν έχει πειστεί ότι αυτό ήταν το μοναδικό εν λειτουργία…
Τα όρια ανοχής ενός δημοκρατικού πολίτη στη συνεχιζόμενη κακή λειτουργία της απονομής της δικαιοσύνης που δεν αγγίζει τους οικονομικά ισχυρούς, τα τεράστια οικονομικά εγκλήματα και τα θέματα που άπτονται της παράδοσης της εθνικής κυριαρχίας ήδη έχουν ξεπεραστεί.
Το άσχημο είναι ότι η εξουσία δεν φαίνεται να αφουγκράζεται το πρόβλημα, αυξάνοντας τις αντιδράσεις κατά της δικαιοσύνης, που κάποια στιγμή θα είναι εκτός ελέγχου. Η εφαρμογή της θεωρίας του “σόκ” και οι προσθήκες κατασταλτικών νόμων συνεχώς μεγενθύνουν το πρόβλημα. Όταν ο λόγος (αιτία) δεν ακολουθείται απο το αποτέλεσμα σε μια κοινωνία, τότε ευνοείται το χάος που αυξάνει. Τότε, αρκεί μόνο το κατάλληλο σήμα ή μια καίρια σύμπτωση γεγονότων για να συμβεί η εξέγερση.
Αιτία για ότι συμβεί δεν θα είναι οι πολίτες, αλλά το ίδιο το πολιτικό σύστημα που συνεχώς αποκαλύπτεται απειλητικότερο για τη δημοκρατία, το πολίτευμα και τον πολίτη.
Τελευταία προέκυψε ένα ακόμη πρόβλημα πολύ σοβαρότερο από όσα ήταν “γνωστά”, το οποίο θυμίζει την εποχή που η χούντα έβαλε γύψο στους πολίτες. Φαίνεται ότι κόμματα, επιχειρηματίες και δημοσιογράφοι (όσοι δεν παίρνουν “οδηγίες” απο την ΕΥΠ) παρακολουθούνται απο την ΕΥΠ επι συνεχούς βάσεως με τη δικαιολογία της προστασίας της εθνιικής ασφάλειας. Οι “κοριοί” φαίνεται ότι επέστρεψαν σε δράση, όπως γινόταν επί χούντας. Δυστυχώς η αλίευση ψήφων μέσα από ένα κόμμα που ετέθη υπο διωγμό, αναγκάζει τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης να αγνοούν ό,τι συμβαίνει ή μήπως το ξέρουν; Η σιωπή σημαίνει συνενοχή…
Το γεγονός, ότι η κυβέρνηση κατέγραφε τηλεφωνικές κλήσεις ενός κόμματος που αργότερα ξαφνικά αποφάσισε να διερευνήσει δεν έχει τόσο απλή απάντηση. Το πράγμα πάει πολύ βαθειά. Σκεφτείτε να μη μπορεί να μιλήσει ένας βουλευτής ελεύθερα κατά την άσκηση των καθηκόντων του που δεν περιορίζονται μόνο μέσα στη Βουλή, κατά περίπτωση και χρονική στιγμή. Σκεφτείτε τί εκβιασμοί μπορεί να προκύψουν όταν ένας πολτικός μιλάει με ένα καναλάρχη ή με τον εραστή του! Αυτά είναι απαράδεκτα.
Θυμηθείτε τί έγινε στις ΗΠΑ με την ανακοίνωση ότι τα τηλέφωνα παρακολουθούνται. Το ίδιο γίνεται ήδη εδώ, αλλά και δεν πήρατε είδηση, και αντίδραση απο τα κόμματα της Βουλής δεν υπήρξε. Τυχαίο; Ξαφνικά έγιναν άγιοι αυτοί που παρέδωσαν την Εθνική κυριαρχία; Tί να σημαίνει η σύλληψη βουλευτών και μελών της ΧΑ; Ότι η κυβέρνηση έγινε ξαφνικά δημοκρατική και η δικαιοσύνη λειτουργεί; Όχι βέβαια.
Να ετοιμάζεστε για τα χειρότερα, π.χ. μείωση ελευθερίας έκφρασης, σιωπηλή απαγόρευση του συναθροίζεσθαι, διώξεις του εργατικού κινήματος και των δικαιωμάτων του μέσα απο τις ΕΟΖ που συνεχώς αυξάνουν. Όλα αυτά για να στηθεί μια έκρηξη που θα οδηγήσει στη συριοποίηση της χώρας.
πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top