GuidePedia

0

Oι 40 τόνοι πετρελαίου που προσέφερε ο Τζόρτζ Σόρος στον Δήμο Αθηναίων, είναι η αφορμή για ένα σκληρό άρθρο του ''Defencenet'' εναντίον του μεγαλοεπενδυτή. Ο Σόρος χαρακτηρίζεται ως ένας αποδεδειγμένα εχθρός της πατρίδας μας και και χρηματοδότης εχθρών της, αλλά επίσης και ως ένας διαβόητος έμπορος των εθνών. Ο Τζορτζ Σόρος εμφανίζεται ως "ευεργέτης" και χαρίζει μερικά βαρέλια πετρέλαιο στην χώρα μας, ενώ οι δήμαρχοι Γ. Καμίνης και Ι. Μπουτάρης χαρακτηρίζονται από το ''Defencenet''  ως ''...τα δύο απολιθώματα του παπανδρεϊσμού στην Ελλάδα, που φιλάνε το χέρι του Σόρος και παίρνουν τα ξεροκόμματα που τους πετά''.

Το δημοσίευμα αναφέρει ακόμη:
''Αυτό έπραξαν οι δύο δήμαρχοι μόλις ο μεγαλόψυχος μεν, ανθέλληνας, δε, Τζόρτζ Σόρος προσέφερε μερικούς τόνους πετρέλαιο "για να ζεσταθούν τα παιδάκια" μιας χώρας που είχε ποντάρει και εξακολουθεί να ποντάρει στην εξαθλίωσή της, όπως κάνει με τα συνεχή στοιχήματά του υπέρ της εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ. Έτσι λοιπόν, μετά την Θεσσαλονίκη όπου χάρισε 50-60 τόνους πετρελαίου, ο επιχειρηματίας και επενδυτής Τζορτζ Σόρος, μέσω του "διεθνούς οργανισμού βοήθειας" που έχει ιδρύσει, του γνωστού Open Society Foundations, δήλωσε πως θα βοηθήσει  δωρίζοντας εκατοντάδες τόνους πετρελαίου σε περιοχές που αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Και χθες το απόγευμα, ο Δήμος Αθηναίων, σε μία συνεδρίαση (που είμαστε βέβαιοι ότι μέσα στην αίθουσα θα είχαν στήσει τρελό χορό τα φαντάσματα των μαυραγοριτών και συνεργατών των Γερμανών στην Κατοχή), αποφάσισε να δεχθεί το πετρέλαιο του Σόρος.

Δηλαδή ο Δήμος της Αθήνας δεν έχει να πληρώσει 40 τόνους πετρέλαιο, αξίας περίπου 50.000 ευρώ, και έπρεπε να έρθει ο Σόρος να προσφέρει τα βουτηγμένα στο αίμα των εθνών λεφτά του για να ζεσταθούν τα παιδάκια. Έστω, να το δεχθούμε. Πριν κάνει δεκτή την "προσφορά" του Σόρος, ζήτησε από Έλληνες επιχειρηματίες βοήθεια ο Δήμος της Αθήνας και του αρνήθηκαν; Π.χ. ζήτησε από τον Λάτση, τον Βαρδινογιάννη ή τον Μελισσανίδη -για να περιοριστούμε στους πετρελαιάδες- βοήθεια σε καύσιμα και του αρνήθηκαν; Εξ όσων έχουμε πληροφορηθεί (γιατί ερευνήσαμε το θέμα), όχι!
Κι επειδή ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα, καλούμε τους ανωτέρω επιχειρηματίες να δωρίσουν αυτοί τους 40 τόνους στην Αθήνα και 100 τόνους στον δήμο της Θεσσαλονίκης. Έτσι για να μετρηθούμε όλοι.

Συμπερασματικά, το όλο σκηνικό των 40 τόνων πετρελαίου στήθηκε από τον Καμίνη σε μια καθαρή προσπάθεια "ξεπλύματος" με λίγα γαλόνια πετρελαίου της εικόνας του Σόρος στην Ελλάδα. Τα ίδια φυσικά ισχύουν και για τον Μπουτάρη.

Τους αγώνες του Σόρος υπέρ των "Μακεδόνων"-Σκοπιανών και κατά της Ελλάδας, δεν αρκεί μια εγκυκλοπαίδεια για να τους περιγράψει, αλλά ίσως αυτό είναι και το λιγότερο εν προκειμένω. Γιατί όπου υπάρχει αναταραχή ή πρόκειται να ακολουθήσει αναταραχή σε οποιαδήποτε σημείο του πλανήτη, από την Μαλαισία, μέχρι την Λευκορωσία και την Γεωργία, από πίσω εμφανίζεται ο Σόρος. Το ότι έρχεται τώρα και πετά ψίχουλα σε άψυχους δημάρχους - γατάκια, αυτό αποτελεί πηγή ανησυχίας, όχι τόσο για αυτή καθ' εαυτή την πράξη, αλλά για το το επακολουθεί...''
πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top