GuidePedia

0

Θράσος χιλίων… πιθήκων φαίνεται ότι διαθέτει ο Τούρκος πρωθυπουργός, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αφού μετά το πρώτο σοκ από τη δολοφονία των τριών γυναικών – ακτιβιστριών κουρδικής καταγωγής στο Παρίσι, ανέκτησε τον παλιό-καλό του εαυτό και επιτέθηκε στον Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ!
Ο Ερντογάν του ζήτησε τον λόγο (!!!) γιατί συναντήθηκε με την «τρομοκρατική οργάνωση» του PKK όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, μετά τη δολοφονία στη γαλλική πρωτεύουσα, τη μία αό τις τρεις γυναίκες που δολοφονήθηκαν. Το ότι στο δέκατο διαμέρισμα του Παρισιού ζουν 150.000 Κούρδοι που διέφυγαν από τον δημοκρατικό παράδεισο του φασιστικού κράτους της Άγκυρας (πολύ αμφιβάλλουμε αν οι αλλαγές είναι τόσο μεγάλες όσες διαφημίζουν οι ισλαμιστές…) δεν του λέει τίποτα!
Επειδή έτσι του γουστάρει του φαντασμένου ανατολίτη, θεωρεί ότι μπορεί να κάνει υποδείξεις στον πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας για το ποιους θα συναντά και ποιους όχι. Εδώ ο ίδιος έστειλε τις μυστικές υπηρεσίες να συνομιλούν επισήμως, ενώ οι αποκαλυπτικές κασέτες από τη Νορβηγία αποκαλύπτουν ότι οι της ΜΙΤ χαριεντίζονταν με τους Κούρδους. Τα ξέχασες αυτά… πολυχρονεμένε μας; Αφού δεν ανακοινώθηκε επισήμως, είναι ακριβώς το ίδιο με ότι έκαναν οι χαφιέδες σου στο Όσλο! Άσε που ο Ολάντ απλώς είπε ότι μία από τις τρεις την ήξερε! Ούτεκαν αναφορά σε επίσημη συνάντηση.
Βεβαίως, με τον τρόπο που το χειρίστηκε, είναι σαν να περνάει το μήνυμα της ικανοποίησης για τις δολοφονίες, όχι ότι είχαμε καμία αμφιβολία ότι τα «δάκρυα» που έχυναν την πρώτη μέρα ήταν κροκοδείλια, αλλά για να γίνει γενικότερα αντιληπτό.

πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top