GuidePedia

0
Το μεγαλοπρεπές

Μπορεί οι οι περισσότερες συσκευές καύσης βιομάζας που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά να κρίθηκαν ως "ακατάλληλες" από τη Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας και να αναγκαστείτε να τις πετάξετε, μπορεί οι νέες αυξήσεις έως 24% στα οικιακά τιμολόγια της ΔΕΗ, να σας αναγκάσουν να χρησιμοποιείτε λιγότερο τις συσκευές θέρμανσης που αποκτήσατε, μπορεί ο μόνος τρόπος να βάλει κανείς πετρέλαιο, να είναι να πουλήσει την ψυχή του στο διάβολο... ωστόσο, η κυβέρνηση Σαμαρά έχει σχέδιο εξόδου από το κρύο.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, αφού συνήλθε από το shock που του προκάλεσε η στημένη βομβιστική επίθεση στο σπίτι του οικογενειάρχη αδερφού του, έκανε γνωστό το σχέδιο αυτό.

Επίδομα κουβέρτας: Με το επίδομα κουβέρτας θα αντικατασταθεί το υπάρχον, δαπανηρό επίδομα θέρμανσης. Οι δικαιούχοι, θα μπορούν να εισπράξουν έως το 70% των χρημάτων που έδωσαν για κουβέρτες, αρκεί αυτές να είναι κατασκευασμένες από ελληνική βιοτεχνία, να είναι καφέ, να μη φέρουν ανθελληνικά σύμβολα και να διαλύονται σε 2 πλυσίματα.

Τζόκινγκ:Αναρίθμητες είναι οι έρευνες που μιλούν για την παχυσαρκία των Ελλήνων. Κάποιοι κατηγορούν τις διατροφικές μας συνήθειες, κάποιοι την κουλτούρα μας και κάποιοι το ΣΥΡΙΖΑ. "Ήρθε ο καιρός για δραστικές αλλαγές" είπε προεκλογικά ο Αντώνης και το κάνει πράξη. Τώρα οι Έλληνες, θα τρέχουν σαν ηλίθιοι μέσα στο σπίτι για να ζεσταθούν, ενώ παράλληλα θα νιώθουν υγεία και ευεξία.

Ιγκλού: Είναι γνωστό πως οι Έλληνες, είμαστε τα ανώτερα όντα του γαλαξία. Εφόσον λοιπόν κάποιοι τιποτένιοι όπως οι Εσκιμώοι ζουν για μεγάλο χρονικό διάστημα μέσα σε σπίτια κατασκευασμένα από πάγο (το οποίο θέλω να τονίσω πως είναι η μεγαλύτερη ανωμαλία που υπάρχει στη φύση), το ίδιο μπορούμε να κάνουμε και εμείς. Γι' αυτό το σκοπό, θα ξεκινήσουν μαθήματα κατασκευής ιγκλού σε όλη τη χώρα, από εξειδικευμένους ανειδίκευτους πρώην δημόσιους υπάλληλους, που έχουν ισχυρό μέσο.

Καιάδας Fm: Σε στιγμές που νιώθετε το κρύο να διαπερνά τα κόκαλα σας ή ακούτε τα δόντια σας να τρίζουν, ρυθμίστε τη συχνότητα του ραδιοφώνου σας, στους 107.3. Εκεί, σε non stop έκδοση, ο γνωστός σε όλους μας Καιάδας, της Χρυσής Αυγής, ουρλιάζει εναντίον σας, λέγοντάς σας πόσο φλώροι είστε που κρυώνετε, ότι αυτός ήταν στο βουνό ως λοκατζής γυμνός στους μείον 80 βαθμούς Κελσίου κ.α.

Το "σχέδιο εξόδου από το κρύο", είναι αποκύημα της φαντασίας και της βαρεμάρας μου. Είναι άλλωστε γνωστό, πως η κυβέρνηση δεν έχει κανένα απολύτως σχέδιο.


πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top