GuidePedia

0

... και ωθεί τον Ομπάμα για βομβαρδισμό του Ιράν.

Η αυθεντία Dennis Ross της Bilderberg γιόρτασε τα Χριστούγεννα χτυπώντας τα τύμπανα του πολέμου σε μια εκστρατεία για να σπρώξει τον Πρόεδρο Μπάρακ Ομπάμα στη δολοφονία Παλαιστίνιων και Ιρανών εξ ονόματος του Ισραήλ. Οι Αμερικανοί, πάλι, θα ανέτρεπαν το μεγαλύτερο μέρος της αιμοδιψίας και θα χρηματοδοτούσαν τη στρατιωτική επιχείρηση. Το Ισραήλ θα πληρώσει ένα μερίδιο των δαπανών με δολάρια των Αμερικανών απο τις φορολογικές εισφορές τους.

Σε μια οργανωμένη συνέντευξη-bilderberg με την Washington Post που δημοσιεύθηκε στις 23 Δεκεμβρίου, ο Ross, ο οποίος ήταν σύμβουλος του Προέδρου Ομπάμα, έδωσε τα επιχειρήματα για την εισβολή στο Ιράν το 2013. Ο Ross αγκαλίαστηκε από τους γερουσιαστές John McCain και Joe Lieberman.

Μετά από επτά χρόνια πολεμικής συζήτησης αλλά χωρίς πυροβολισμούς, το 2013 «τελικά θα φέρει ένα διάλειμμα στην αντιπαράθεση του Ιράν-με τη βοήθεια μιας στρατιωτικής αντιμετώπισης, η εμφάνιση μιας ιρανικής βόμβας, ή μια διπλωματική συμφωνία κάποιου είδους.

Ο Ross είπε ότι τρεις παράγοντες δείχνουν τον πόλεμο στο Ιράν: «μια προσέγγιση ικανότητας «ξεμπλοκάρισμα »του Ιράν. Δήλωσε την αποφασιστικότητά του Ομπάμα για να το αποτρέψει και την αργή εμφάνιση ενός οικονομικού και πολιτικού κλίματος στο Ιράν που θα μπορούσε να προτρέψει τον ανώτατο ηγέτη Αλί Χαμενεΐ να αλλάξει πορεία."

Σε μία σειρά συνεδριάσεων με τον ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου , ο Ομπάμα δήλωσε δημοσίως: Είναι απαράδεκτο για το Ιράν να έχει πυρηνικά όπλα.» Ο Ross πρόσθεσε, «εάν μέχρι το τέλος του 2013 η διπλωματία δεν έχει αποδώσει καρπούς, οι προοπτικές για τη χρήση "Δύναμης" γίνονται αρκετά υψηλές.»

Το Ιράν υπέγραψε τη Συνθήκη για τη μη διάδοση των πυρηνικών όπλων (NPT) και περνάει κάθε χρόνο επιθεωρήσεις. Το Ισραήλ είναι γνωστό οτι έχει ένα τεράστιο απόθεμα πυρηνικών όπλων που χρονολογείται πίσω δεκαετίες, αλλά αρνείται να υπογράψει την NPT και δεν ελέγχεται ποτέ.

πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top