GuidePedia

0

Αν κάτι "δουλεύει ρολόϊ" την εποχή της τρόϊκας είναι ο μηχανισμός κατασυκοφάντησης των διάφορων κοινωνικών ομάδων που είχαν τα λεγόμενα "προνόμια".
Προνόμια που η ίδια η πολιτικη ελίτ της χώρας παρέδωσε σταδικά και υπάρχουν στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης. Π.χ. η περίπτωση των υπαλλήλων της Βουλής, οι οποίοι "αλέστηκαν" στην κρεατομηχανή του επικοινωνιακού pay-roll της τρόϊκας (συγκεκριμένη εταιρεία δημοσίων σχέσεων διακινεί "μαύρα" κονδύλια) για να στοχοποιούνται και να εκτελούνται διάφορες κοινωνικές ομάδες οι οποίοι έχουν το ... θράσος να ... πληρώνονται.
Στρέφουν αυτούς που είναι άνεργοι κατά αυτών που ακόμα έχουν δουλειά. Κανονική ανθρωποφαγία, δηλαδή...
Φυσικά πρωταγωνιστούν συγκκριμένοι κύκλοι ανώτερων στελεχών του υπουργείου Οικονομικών, οι οποίοι δεν είναι τίποτα άλλο παρά γιουσουφάκια της τrόϊκας και δεν έχουν καμία διαφορά με τους κουκουλοφόρους συνεργάτες των προγόνων των σημερινών Γερμανών που λύνουν και δένουν στο υπουργείο Εκχώρησης Εθνικής Κυριαρχίας ή αλλιώς υπουργείο Οικονομικών.
Δεν είναι θέμα του "υπαλλήλου της Goldam Sachs", όπως αποκάλεσε τον υπουργό Οικονομικών και κορυφαίο στέλεχος της κυνέρνησης Σημίτη ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Π.Καμμένο. Αυτός είναι υπάλληλος.
Σε ότι αφορά το επικοινωνιακό μπαράζ κατά των διαφόρων κοινωνικών ομάδων, είτε είναι υπάλληλοι της Βουλής, είτε στρατιωτικοί (θυμάστε την λάσπη κατά των "προνομίων" των στρατιωτικών), είτε είναι δικαστικοί, είτε υπάλληλοι της ΔΕΗ κλπ, αυτό εξηγείται πολύ εύκολα:
Τα ΜΜΕ που εξαπολύουν τις επιθέσεις είναι ιδιοκτησίας τραπεζιτών είτε άμεσα είτε έμμεσα με υπέρογκο δανεισμό. Και οι τραπεζίτες στηρίζουν πάντα τους υπαλλήλους τους στην πολιτική ελίτ. Ειδικά αυτούς του υπουργείου Οικονομικών... 

πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top