GuidePedia

0

Ξεκίνησε λίγα λεπτά μετά τις 15.00 η συνάντηση του Πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση. Η συνάντηση ξεκίνησε, αφού ολοκληρώθηκε η έκτακτη σύσκεψη του Λουκά Παπαδήμου με την τρόικα.
Το απόγευμα του Σαββάτου ο Πρωθυπουργός είχε μία ακόμα συνάντηση με τους εκπροσώπους των δανειστών, η οποία κράτησε μέχρι αργά το βράδυ.

Στη συνάντηση έλαβαν μέρος ο υπουργός Οικονομικών Ευ. Βενιζέλος και ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κουτρουμάνης.
«Όλα πρέπει να έχουν κλείσει μέχρι το βράδυ της Κυριακής» είχε αναφέρει ο Ευ.Βενιζέλος το απόγευμα του Σαββάτου, υπογραμμίζοντας τη σημασία συμφωνίας των πολιτικών αρχηγών λέγοντας χαρακτηριστικά πως «ήρθε η ώρα των δεσμεύσεων» -επανερχόμενος έτσι στις γραπτές δεσμεύσεις που ζητούν οι Βρυξέλλες από τα κόμματα.
Αν έστω και την τελευταία στιγμή δεν απορρίψουν την καταστροφική για τα εθνικά συμφέροντα γραμμή και αποδεχθούν PSI, δανειακή σύμβαση με ότι αυτό συνεπάγεται, τότε απομένει τελευταίο ανάχωμα, η Βουλή. Και αν αλωθεί και αυτή, μετά το λόγο θα τον έχουν οι πολίτες.
Όχι στις εκλογές (ποιος ξέρει αν και πότε θα γίνουν), αλλά εφ' ω ετάχθη o καθείς και επί τη βάσει της συνταγματικής εντολής για υπεράσπιση της ανεξαρτησίας της χώρας...

πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top