GuidePedia

0


Για άλλη μία φορά οι Τούρκοι πολιτικοί επιβεβαιώνουν με τις πράξεις τους την αλαζονεία τους και την αντίληψη τους ότι αποτελούν τους κληρονόμους μίας αυτοκρατορίας και κατά αυτό τον τρόπο θα πρέπει να τους συμπεριφέρονται.
Γιατί πως αλλιώς θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η συμπεριφορά του «ιδιαίτερα αγαπητού» στην Ελλάδα Τούρκου υπουργού περί ευρωπαϊκών θεμάτων Εγκεμέν Μπαγκίς κατά την επίσκεψη του στην Ελβετία όταν με απίστευτη περιφρόνηση ειρωνεύτηκε τους δημοσιογράφους που τον ρώτησαν για το γνωστό ζήτημα του γαλλικού νόμου που ποινικοποιεί την αρμενική γενοκτονία.
Ο Τούρκος υπουργός δήλωσε στους δημοσιογράφους στη Ζυρίχη ότι ο γαλλικός νόμος που ψηφίστηκε πρόσφατα από τη γερουσία που ποινικοποιεί τις σφαγές των Αρμενίων του 1915 στην Ανατολία που χαρακτηρίζονται ως γενοκτονία είναι άκυρος για την Τουρκία.
Όπως είπε «ο νόμος δεν είναι παρά μόνο ένα κομμάτι χαρτί και πιστεύουμε ότι υπάρχουν στη Γαλλία άνθρωποι πιο υγιείς από τρελούς». Προκλητικότατα ο Εγκεμέν Μπαγκίς δήλωσε «Είμαστε σήμερα στην Ελβετία και δηλώνω για τα γεγονότα του 1915 ότι δεν ήταν γενοκτονία. Αφήστε τους να έρθουν να με συλλάβουν».
Κατά τα άλλα υπάρχουν άνθρωποι στην Ελλάδα που πιστεύουν ότι μπορούν να διαπραγματευτούν και να συνεργαστούν με αυτούς τους πολιτικούς.

πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top