GuidePedia

0

Η πρωταθλήτρια των γενοκτονιών Τουρκία, έχει πάθει σοβαρή μετάλλαξη έχοντας στο «τιμόνι» τον ισλαμιστή Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μια μετάλλαξη η οποία φαίνεται πως… χτυπάει στον τομέα της μνήμης!
Λάβρος κατά του Ισραήλ εμφανίστηκε λοιπόν από την Αίγυπτο ο Τούρκος πρωθυπουργός, προσπαθώντας να πείσει τους Αιγύπτιους ότι υπάρχει εναλλακτική οδός πέραν της συμφωνίας ειρήνευσης ανάμεσα στο Κάιρο και το Τελ Αβίβ.

Ο Ερντογάν από το Κάιρο, μεταλλάχτηκε και πάλι σε φανατικό υπερασπιστή των «αδικημένων Παλαιστινίων» για τους δικούς του ιδιοτελείς σκοπούς όπως έχουμε εξηγήσει κατ’ επανάληψη και κάλεσε τα αραβικά κράτη να στηρίξουν το παλαιστινιακό αίτημα στον ΟΗΕ, περί αναγνώρισης παλαιστινιακής κρατικής οντότητας:
«Τα αδέρφια μας οι Παλαιστίνιοι πρέπει να έχουν δικό τους κράτος. Ας υψώσουμε μαζί την παλαιστινιακή σημαία στον ΟΗΕ», δήλωσε ο «πασάς» Ερντογάν, προβάλλοντας παράλληλα το ζήτημα του ανθρωπισμού, καταγγέλλοντας τη στάση του Ισραήλ και λέγοντας, χωρίς να ντρέπεται έστω λίγο, ότι η Τουρκία διατάραξε τις σχάσεις της με το Ισραήλ για χάρη των Παλαιστινίων! Πρόβλημα για τον Ερντογάν αποτελεί ασφαλώς η στάση της Χαμάς που έχει τους δικούς της εσωτερικούς λόγους να μην επιθυμεί να δώσει στην Παλαιστινιακή Αρχή μια μεγάλη νίκη στον τομέα της εξωτερικής πολιτικής.
«Τα κράτη πρέπει, όπως και οι απλοί άνθρωποι, να πληρώνουν το τίμημα για τα εγκλήματα που διαπράττουν», κατέληξε ανερυθρίαστα ο εκπρόσωπος του έθνους των κατ’ επάγγελμα σφαγέων!
Στην Αίγυπτο ο Ερντογάν υπέγραψε πλήθος συμφωνιών, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνεται και ο πετρελαϊκός τομέας, το οποίο στην ουσία προαναγγέλλει τι θα ακολουθήσει… Ας ελπίσουμε ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει συναίσθηση της σοβαρότητας της κατάστασης…

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

 
Top