GuidePedia

0
Ένας ιμάμης σε τζαμί στα κατεχόμενα από τον ΑΤΤΙΛΑ εδάφη της Κύπρου, «έχασε τη μπάλα» και γέμισε με ερωτικά μηνύματα γραμμένα με μαύρο σπρέι, το τζαμί στο οποίο λειτουργούσε, επειδή μια αιθέρια ρωσική ύπαρξη δεν ανταποκρίθηκε στο… ιερό του πάθος!
Η καταρχήν αστεία ιστοριούλα αφορά τον ιμάμη Βελί Οζσορούν, ο οποίος ερωτεύθηκε προ τριετίας τη Σνεγιάνα, για την οποία φαίνεται ότι είχε… καλό σκοπό! Έλα όμως που η Ρωσίδα δεν σκόπευε να υποκύψει στο πάθος του ιμάμη!

Φαίνεται ότι το… κατειλημμένο – μέχρι τη γνωριμία με τη Ρωσίδα – μυαλό του ιμάμη με τις διδαχές του Κορανίου δεν άντεξε, αφού πέραν του γεγονότος της εξωτερικής… διακόσμησης του τζαμιού, ανάμεσα στα μηνύματα περίοπτη θέση είχε η διακήρυξη – αίτημα να παρευρεθεί ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο γάμο του με τη Σνεγιάνα!
Όπως ήταν φυσικό της υπόθεσης επιλήφθηκε η θρησκευτική αρχή των κατεχομένων. Οι χωριανοί λένε ότι στα επτά χρόνια που βρίσκεται εκεί ο ιμάμης ήταν απολύτως φυσιολογικός μέχρι το χρονικό σημείο που γνώρισε τη Ρωσίδα.
Η αστεία – καταρχήν όπως είπαμε – ιστοριούλα, έχει όμως και μια όχι και τόσο χαρούμενη διάσταση. Εάν κανείς προσέξει τη φωτογραφία, είναι σχεδόν προφανές ότι το κτίσμα που αποκαλείται στο δημοσίευμα της «Χουριέτ» ως τζαμί, μάλλον ήταν στο παρελθόν ορθόδοξη εκκλησία… Και χωρίς να μπορούμε να το αναφέρουμε με απόλυτη βεβαιότητα, στο δεξί μέρος της φωτογραφίας, νομίζουμε ότι στο πάνω μέρος φαίνεται και ένας σταυρός…

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

 
Top