GuidePedia

0
Μίκα Κοντορούση
Άστραψε και βρόντηξε ο πρόεδρος του Ιράν Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ, κατηγορώντας τα διεθνή ΜΜΕ για δύο μέτρα και δύο σταθμά. Κατήγγειλε ότι την ώρα που ασκούν κριτική για την καταδίκη της Σακινέχ Αστιανί, σιωπούν για το γεγονός ότι 53 γυναίκες περιμένουν να εκτελεστούν στις ΗΠΑ
Κατά της στάσης των τοπικών ΜΜΕ στράφηκε ο Ιρανός πρόεδρος Μαχμούντ Αχμαντινεζάντ, καθώς θεωρεί ότι έχουν αποστασιοποιηθεί από το πρόβλημα της Τερέζα Λιούις, μιας Αμερικανίδας που έχει καταδικαστεί σε θάνατο, την ώρα που κατηγορούν το Ιράν για την καταδίκη της Σακινέχ Μοχαμαντί-Αστιανί.

"Μια γυναίκα πρόκειται να εκτελεστεί στις ΗΠΑ, αλλά κανείς δεν διαμαρτύρεται", δήλωσε ο Αχμαντινεζάντ κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε σήμερα στις ΗΠΑ με μουσουλμανικές προσωπικότητες, σύμφωνα με το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων Ιrna, ενώ δεν παρέλειψε να συγκρίνει την υπόθεση με αυτή της Ιρανής Σακινέχ Μοχαμαντί-Αστιανί.

Η Τερέζα Λιούις πρόκειται να εκτελεστεί την Πέμπτη στην πολιτεία της Βιρτζίνια, επειδή βοήθησε τον εραστή της να σκοτώσει τον πραγματικό της άντρα και το γιο του. Οι δικηγόροι της επιμένουν ότι η Λιούις, η οποία πάσχει από νοητική υστέρηση, χειραγωγήθηκε από το δολοφόνο ο οποίος δεν καταδικάστηκε μεν σε θάνατο, αλλά αυτοκτόνησε στη φυλακή.

Σύμφωνα με έρευνα, περίπου 3.700.000 μηνύματα δημοσιεύθηκαν στο διαδίκτυο για την Ιρανή, η υπόθεση της οποίας βρίσκεται ακόμη υπό εξέταση.

"Αλλά κανείς δεν διαμαρτύρεται για την εκτέλεση της Λιούις", δήλωσε ο Αχμαντινεζάντ, προσθέτοντας ότι "στις ΗΠΑ 53 γυναίκες περιμένουν την εκτέλεσή τους".

Δημοσίευση σχολίου

 
Top