GuidePedia

0
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
Έρχονται πολλά και δαιδαλώδη προβλήματα εκ νέου στην ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ. Σε Λιβανέζικο λιμάνι προετοιμάζεται η αποστολή του πλοίου ΜΑΡΙΑΜ για τη ΓΑΖΑ, αποκλειστικά με γυναίκες (ΧΡΙΣΤΙΑΝΕΣ και ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ). Πρόκειται για 50 γυναίκες από τις ΗΠΑ-ΓΑΛΛΙΑ-Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ-ΚΟΥΒΕΙΤ-ΙΑΠΩΝΙΑ-ΑΙΓΥΠΤΟ-ΛΙΒΑΝΟ. Από την επικεφαλής της αποστολής SAMAR AIJAH σε συνέντευξη που έδωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό A-SHAMS ισχυρίσθηκε ότι «το μυστικό όπλο της αποστολής είναι οι ΓΥΝΑΙΚΕΣ», ενώ πρόσθεσε ότι «το πλοίο μεταφέρει φάρμακα για την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού στο γυναικείο πληθυσμό της ΓΑΖΑΣ».

Η συγκεκριμένη γυναίκα είναι εξτρεμιστικών τάσεων και είναι σύζυγος στελέχους των αρχών ασφαλείας του Λιβάνου που φυλακίστηκε για 4 χρόνια για πιθανή ανάμειξη στην δολοφονία του αείμνηστου Πρωθυπουργού της χώρας ΡΑΦΙΚ ΧΑΡΙΡΙ(έχει αποδειχθεί ότι η ΣΥΡΙΑ και κάποιοι άλλοι ήσαν πίσω από αυτή). Στις 22 Μαΐου το ζευγάρι συνάντησε τον επικεφαλής της ΧΕΖΜΠΟΛΛΑΧ ΝΑΣΡΑΛΑ, ενώ πληροφορίες μου φέρουν ότι σε άλλο πλοίο θα βρίσκονται βουλευτές εξτρεμιστικών τάσεων του Αραβικού κόσμου, αλλά και δέκα πρωην διπλωμάτες από τις ΗΠΑ .Αν και η ΧΕΖΜΠΟΛΛΑΧ ισχυρίζεται ότι «δεν προσφέρει κάλυψη στην αποστολή», δεν καθίσταται πιστευτή, αφού ο ίδιος ο ΝΑΣΡΑΛΑ απαίτησε να μην είναι στο πλοίο το γνωστό μοντέλο και ποπ τραγουδίστρια HAIFA WEHBE η οποία είχε εκφράσει την επιθυμία να είναι ενώ κατ αρχή είχε γίνει αποδεκτή.(Ο ΝΑΣΡΑΛΛΑ δεν την ήθελε και είπε στο ζευγάρι ότι δεν τυγχάνει της εμπιστοσύνης του!!).

Σε επίπεδο ΙΣΡΑΗΛ η πρεσβευτής στον ΟΗΕ(όπως έχω ήδη γράψει) έχει στείλει προειδοποιητική επιστολή στον ΓΓ/ΟΗΕ να μην πλησιάσει το πλοίο(γιατί θα υπάρξει άμεση αντίδραση), ενώ επικρίνεται για συνοδοιπορία η Λιβανέζικη κυβέρνηση(επειδή επιτρέπει τον απόπλου του πλοίου). Επίσης ο ΓΓ/ΥΠΕΞ ΓΙΟΣΙ ΓΚΑΛ κάλεσε όλους τους ξένους πρέσβεις και τους ενημέρωσε ότι «το ΙΣΡΑΗΛ θα αντιδράσει».Από το ΠΑΡΙΣΙ ο αναπληρωτής ΥΠΕΞ ΝΤΑΝΙ ΑΓΙΑΛΟΝ δήλωσε ότι «από ΙΡΑΝ και ΛΙΒΑΝΟ φαίνονται πλέον ποιοι είναι πίσω από τις μάσκες και τα προσωπεία»

Χρηματοδότης της αποστολής είναι ο ΣΥΡΟΣ(αλλά με Παλαιστινιακή καταγωγή) και φανατικός υποστηριχτής της ΧΕΖΜΠΟΛΛΑΧ ΓΙΑΣΕΡ ΚΑΣΡΑΚ.(επικεφαλής της οργάνωσης ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ). Πρόκειται για άτομο που έχει πει ότι «το ΙΣΡΑΗΛ το δημιούργησαν οι Δυτικοί για να είναι φόβητρο των Αράβων», ενώ καλεί(!) τους Εβραίους να επιβιβαστούν στα πλοία που θα έρχονται στη ΓΑΖΑ και να φύγουν για τις πατρίδες από τις οποίες ήρθαν!! Επιπλέον καλεί τον ΣΑΛΙΤ και την οικογένεια του να φύγουν άρον-άρον για το ΠΑΡΙΣΙ(πρόκειται για τον δεκανέα που κρατά ως όμηρο η ΧΑΜΑΣ εδώ και 4 χρόνια και είναι Γαλλοεβραικής καταγωγής).

Πάντως αν δεν υπάρξει την ύστατη ώρα αποκλιμάκωση ή ματαίωση της αποστολής (και ενώ έρχεται και το Ιρανικό πλοίο) εκτιμώ ότι βαίνουμε σε νέα ένταση με άγνωστες προεκτάσεις…(θα επανέλθω στο θέμα).

Δημοσίευση σχολίου

 
Top