GuidePedia

0
Σε μερική καταγγελία της σύμβασης του Ελληνικού Δημοσίου για την προμήθεια του συστήματος C4I Ολυμπιακής Ασφάλειας με την εταιρεία SAIC προχωρά το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με δύο αποφάσεις του υφυπουργού Σπύρου Βούγια..
Όπως ανακοινώθηκε την Τρίτη (25/05) το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη προβαίνει σε μερική καταγγελία τη σύμβασης, μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και της εταιρείας SCIENCE APPLICATIONS INTERNATIONAL CORPORATION (SAIC), λόγω της μη παράδοσης του Συστήματος "με το κλειδί στο χέρι".
Δηλαδή, "ενός συστήματος ασφαλούς, διαλειτουργικού, ενιαίου και ολοκληρωμένου". Το υπουργείο διευκρινίζει ότι στο παρόν στάδιο "δεν καταγγέλλεται η σύμβαση κατά το μέρος που αφορά στις υπηρεσίες του δικτύου TETPA καθώς και τις υπηρεσίες Συντήρησης και Υποστήριξης των επιμέρους Υποσυστημάτων, οι οποίες συνεχίζουν να εκτελούνται κανονικά".

Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη κηρύσσει, την προμηθεύτρια εταιρεία SAIC έκπτωτη από την σύμβαση που αφορά στην παροχή υπηρεσιών εκπαίδευσης, καθότι δεν πραγματοποίησε, ως όφειλε, τις απαιτούμενες υπηρεσίες εκπαίδευσης. .

Δημοσίευση σχολίου

 
Top