GuidePedia

0
Η γιάφκα όπου βρίσκεται ο βαρύς οπλισμός του Επαναστατικού Αγώνα αναζητείται ακόμη από την Αστυνομία, που εκτιμά ότι θα φτάσει στο κρησφύγετο της οργάνωσης από τα νοίκια που δεν πλήρωσαν τα μέλη της! Αναμένονται νέα εντάλματα τις επόμενες ώρες.«Δεν έχουν πληρώσει ενοίκια και κοινόχρηστα ενός μήνα», αναφέρει υψηλόβαθμο στέλεχος του αντιτρομοκρατικού επιτελείου, σχετικά με δύο τουλάχιστον διαμερίσματα, που έχουν νοικιάσει μία γυναίκα και ένας άνδρας αντίστοιχα, στα οποία όπως εκτιμάται υπάρχει μέρος του οπλισμού «ταυτότητα» του Επαναστατικού Αγώνα.

Οι παραπάνω «καθυστερήσεις» μισθωμάτων έχουν προκύψει από τις τηλεφωνικές συνομιλίες κατηγορουμένων για συμμετοχή στην οργάνωση με ασύλληπτους συνεργούς τους, χωρίς όμως να έχουν προκύψει οι «ποθητές» διευθύνσεις.

Τα δύο σπίτια, σύμφωνα με τους ίδιους αστυνομικούς ισχυρισμούς, βρίσκονται μεταξύ Ν. Φιλαδέλφειας και Ν. Ιωνίας και εκεί εκτιμάται ότι μεταφέρθηκε μέρος του οπλισμού μετά τη συμπλοκή της Δάφνης και τον θάνατο του 35χρονου Λάμπρου Φούντα.

Το πρώτο σπίτι το έχει νοικιάσει γυναίκα, γνώριμη σε αξιωματικούς της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, η οποία είχε κληθεί να καταθέσει μετά τον θάνατο του Φούντα, αλλά τώρα δεν έχει εντοπιστεί. Το δεύτερο σπίτι έχει ενοικιαστεί από άγνωστο, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, ο οποίος επίσης ένα μήνα φαίνεται να έχει να πάει στο συγκεκριμένο σπίτι.

Γι’ αυτό το λόγο ομάδες αστυνομικών με τις φωτογραφίες της γυναίκας ανά χείρας κινούνται στην ευρύτερη περιοχή της Ν. Φιλαδέλφειας αναζητώντας διαμέρισμα με απλήρωτο νοίκι και κοινόχρηστα, το οποίο έχει νοικιάσει η συγκεκριμένη γυναίκα.

Η αναζήτηση έχει έντονο χαρακτήρα, προκειμένου να αξιοποιηθούν άμεσα τα όποια αξιοποιήσιμα στοιχεία εντοπιστούν στο εσωτερικό των σπιτιών, όπως και να αποκλειστεί η όποια πιθανότητα επιχείρησης απομάκρυνσης οπλισμού από ασύλληπτα μέλη.

Από την άλλη, οι ιδιοκτήτες των συγκεκριμένων σπιτιών, όταν διαπιστώσουν ότι οι ενοικιαστές δεν μένουν σε αυτά και δεν πληρώνουν και τα νοίκια, το πιθανότερο είναι να καλέσουν δικαστικό κλητήρα και κλειδαρά! Στην περίπτωση που εντοπίσουν όπλα σε αυτά, επίσης πιθανόν είναι να ειδοποιήσουν την αστυνομία.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top