GuidePedia

0
Ταράζει τα νερά σε μια ακόμα συνέντευξή του ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος μιλώντας στην "Real News" ξεκαθαρίζει ότι όποιος διαφωνεί ριζικά δεν μπορεί να έχει θέση ευθύνης.
Ο κ. Πάγκαλος φωτογραφίζει τον γραμματέα της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ Χρήστο Παπουτσή, ο οποίος έχει πραγματοποιήσει αρκετές επιθέσεις στο οικονομικό επιτελείο με αποκορύφωμα την έκρηξή του κατά του υφυπουργού Οικονομικών κ. Φ. Σαχινίδη.

"Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορεί σε μια παράταξη να υπάρχουν δύο συμπεριφορές, μια συμπεριφορά να αντιλαμβάνεται το μέγεθος των ευθυνών της και μια άλλη να προσπαθεί αν αρέσει, δηλαδή να αντιμετωπίζει τα γεγονότα με τρόπο ιδιοτελή και με την πρόθεση του εντυπωσιασμού" δήλωσε ο κ. Πάγκαλος, ο οποίος πάντως καλύφθηκε από τις εξηγήσεις Σκανδαλίδη, ο οποίος είχε επίσης εκφράσει τη διαφωνία του.

"Θα μείνω στη διάψευση. Με ικανοποιεί. Όπως έλεγε και ο Ζαμπέτας, ο Κώστας το... σακούλεψε το θέμα" είπε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Πάγκαλος κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία για υποκρισία λέγοντας ότι στηρίζει στα λόγια και υπονομεύει στην πράξη με κάθε τροπο.

Για άλλη μια φορά επιτίθεται στον πρόεδρο του ΣΥΝ Αλέξη Τσίπρα, ενώ αφήνει αιχμές και για τον Μανώλη Γλέζο, χαρακτηρίζοντας "ατυχές" τον ψεκασμό του από αστυνομικό των ΜΑΤ.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης δηλώνει ότι ο κ. Τσίπρας "δεν είναι σοβαρός πολιτικός, είναι υπέρ της διάλυσης των πάντων και παριστάνει τον εκπρόσωπο του κοινοβουλευτικού κόμματος μέσα στη Βουλή και βγαίνει έξω και τίθεται επικεφαλής διαδηλώσεων που περιλαμβάνουν εξωκοινοβουλευτικά στοιχεία, τα οποία δεν σέβονται ούτε τους θεσμούς, ούτε τις αξίες αυτού του τόπου, ούτε τα σύμβολα".

Ο κ. Πάγκαλος χαρακτήρισε "ατυχές περιστατικό" την επίθεση με χημικά στον Μανώλη Γλέζο, ωστόσο πρόσθεσε σκωπτικά, ότι ο κ. Γλέζος "δεν κάνει και τις καλύτερες παρέες".

"Δεν ξέρω τι δουλειά είχε ο Μανώλης Γλέζος επιτιθέμενος εναντίον της φρουράς του Αγνωστου Στρατιώτη" σημείωσε ο κ. Πάγκαλος.

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος χαρακτηρίζει αναγκαία τα ταξίδια του πρωθυπουργού στο εξωτερικό, καθώς ήταν ανάγκη να ανατραπεί το άσχημο κλίμα και θεωρεί ότι η προσπάθεια του Γ. Παπανδρέου για την αντιμετώπιση των κερδοσκοπικών επιθέσεων στην Ελλάδα και διεθνώς είναι ιδιαίτερα σημαντική.

"Το ευρώ ήταν γυμνό και ανυπεράσπιστο μπροστά στη δύναμη που έχουν τα κερδοσκοπικά κέντρα. Το συμπέρασμα που βγάλαμε ήταν σωτήριο για εμάς, αλλά ήταν ταυτόχρονα και μια συμβολή στη διαχείριση της παγκόσμιας οικονομίας. Και πιστεύω ότι έτσι θα το γράψει η ιστορία αυτό το ταξίδι του Γιώργου Παπανδρέου" τονίζει ο κ. Πάγκαλος.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top