GuidePedia

0

«Το φυσάει και δεν κρυώνει» ένα ζευγάρι από την Κομοτηνή! Οι καυτές ερωτικές στιγμές τους που κατέγραψε με το κινητό του ο σύζυγος βγήκαν στη φόρα, όταν η κάρτα του τηλεφώνου έπεσε σε λάθος χέρια. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σύζυγος είχε βγάλει την επίμαχη κάρτα και την είχε αφήσει πάνω στο τραπέζι του καφενείου όπου είχε πάει, προκειμένου να βάλει στη συσκευή κάποια άλλη. Ωστόσο, όταν έφυγε ξέχασε να την πάρει μαζί του, με αποτέλεσμα ο άγνωστος που τη βρήκε να διαρρεύσει το ροζ περιεχόμενο στο Διαδίκτυο.....


Στο αποκαλυπτικό βίντεο φαίνεται πεντακάθαρα η νοικοκυρά σύζυγος να παίζει σεξουαλικά παιχνίδια μπροστά στο φακό. Το πρόσωπο του άνδρα δεν φαίνεται, αφού κρατάει το κινητό, αλλά ακούγεται καθαρά η φωνή του που δίνει… οδηγίες στη σύντροφό του, ενώ αποτυπώνεται με κάθε λεπτομέρεια ο χώρος του σπιτιού όπου βρίσκεται το ζευγάρι. Ο σύζυγος, μάλιστα, στην ίδια κάρτα φέρεται να είχε καταγεγραμμένες και ερωτικές περιπτύξεις με αλλοδαπές, αφού όπως φαίνεται το «χόμπι» του ήταν να βιντεοσκοπεί hot σκηνές.

Οπως ήταν αναμενόμενο, η υπόθεση πήρε τεράστιες διαστάσεις στη μικρή κοινωνία του ορεινού χωριού, με το ανδρόγυνο να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να μετακομίσει, αφού έντονο είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά του στο σχολείο.

Πάντως, για την ώρα οι ίδιοι κατάθεσαν μήνυση κατά αγνώστων και ξεκίνησε αμέσως η διαδικασία της προανάκρισης. Στην υπόθεση, σύμφωνα με την εφημερίδα «Χρόνος», φέρεται να εμπλέκονται τρεις ανήλικοι μαθητές που αρχικά νόμιζαν ότι η κάρτα περιείχε τραγούδια, ενώ υπόνοιες στρέφονται και κατά ενός ενήλικα.

Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι η πικάντικη ιστορία αποτελεί το πρώτο θέμα συζήτησης σε καφενεία, σπίτια και διάφορα πηγαδάκια.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top