GuidePedia

0

Εβδομάδα ελληνικού... εμφυλίου γενεών με τον ‘βετεράνο’ Παντελή Βούλγαρη να μας μεταφέρει στα βουνά της Δυτικής Μακεδονίας για το συναισθηματικό πολεμικό δράμα του «Ψυχή Βαθιά» που αναφέρεται στον Εμφύλιο και τον ‘φρέσκο’ Γιώργο Λάνθιμο να καταθέτει τη δική του φορμαλιστική άποψη για την οικογένεια, στον «Κυνόδοντα» με τους Χρήστο Στέργιογλου, Michele Valley και Αγγελική Παπούλια......


Από διεθνείς παραγωγές, υπάρχει η νέα ταινία της Nora Ephron «Τζούλι & Τζούλια» με τις Meryl Streep και Amy Adams να συναγωνίζονται στην κουζίνα, το επιστημονικής φαντασίας «Moon» του Duncan Jones, με τον Sam Rockwell να βρίσκεται μόνος του στη Σελήνη για τρία χρόνια και το έκτο επεισόδιο της σειράς «Σε Βλέπω» σε σκηνοθεσία Kevin Greutert.

Ακολουθεί το ρουμάνικο «Κυριακάτικο Κάλεσμα» του Adrian Sitaru που θέλει να εντυπωσιάσει αλλά δεν μπορεί, το συμπαθές τρισδιάστατο υποβρύχιο ντοκιμαντέρ «Ocean World 3D» και, τέλος, η αδιάφορη πολεμική τηλεοπτική μίνι-σειρά(!) «Στην Κόλαση Της Δρέσδης» του Roland Suso Richter, την οποία εμείς βλέπουμε σαν ταινία.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top