GuidePedia

0
Μεγάλη διαρροή μικρομεσαίων στελεχών προς το ΛΑΟΣ του Γ, Καρατζαφέρη παρατηρείται το τελευταίο διάστημα. Η αναμενόμενη εκλογική ήττα της ΝΔ σε πρόωρες εκλογές και η απώλεια της εξουσίας, σε συνδυασμό με την προσωπική κριτική που ασκείται στον πρωθυπουργό κ. Κ. Καραμανλή για τον τρόπο που κινείται, απελευθερώνουν σειρά «γαλάζιων» στελεχών που φλερτάρουν ανοικτά με τον ΛΑΟΣ.
Σημαντική θεωρείται η προσχώρηση του Γιάννη Μανώλη στο ΛΑΟΣ, η οποία θα ανακοινωθεί τη κατάλληλε στιγμή, και ο οποίος θα είναι υποψήφιος στη Β Αθηνών. Σε πάρα πολλούς νομούς της χώρας ,έχουν προχωρήσει οι συζητήσεις στελεχών της ΝΔ κυρίως από τον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης, τα οποία πλέον βρίσκουν διέξοδο προς τον ΛΑΟΣ, καθώς βλέπουν ότι το κυβερνών κόμμα έχει πλέον και ιδεολογικό πρόβλημα.
Ο Γιώργος Καρατζαφέρης, μετά και τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, πιστεύει ότι το κόμμα του μπορεί να εκτοξευτεί σε μια εκλογική αναμέτρηση πάνω και από το 6,5% - 7% και αρκετοί εκτιμούν ότι έχει εισέλθει για τα καλά στον ζωτικό χώρο της ΝΔ.
Από τη πλευρά της, η Ρηγίλλης , ετοιμάζει ειδικό πρόγραμμα , με σκοπό την αύξηση της πόλωσης, ώστε να επαναφέρει του ψηφοφόρους πίσω «στο μαντρί» δεδομένου ότι θεωρούν το ΛΑΟΣ έχει ευκαιριακό εκλογικό σώμα, που είναι σχετικά εύκολο να επαναπατριστεί.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top