GuidePedia

0
Την πεποίθηση ότι το ΚΚΕ δεν εμπιστεύεται την αστική δημοκρατία διατύπωσε χθες η Αλέκα Παπαρήγα που επανέλαβε την άρνηση της να γίνει έλεγχος στα οικονομικά του κόμματος και έκανε λόγο για την "καραμέλα των σταλινικών εγκλημάτων".
Oι δηλώσεις έγιναν στο πλαίσιο συγκέντρωσης που διοργάνωσε το ΚΚΕ για να καταδικάσει την αντικομμουνιστική εκστρατεία της ΕΕ, δηλώνοντας χαρακτηριστικά «Βάλτε το καλά στο μυαλό σας, δεν πρόκειται να κάμψετε την ιδεολογική και πολιτική μας συνέπεια, δεν πρόκειται να μας αλλάξετε φυσιογνωμία, δεν θα γίνουμε κομμουνιστές του γλυκού νερού».
Η κ. Παπαρήγα αναφέρθηκε επίσης στην ιστορία του κομμουνιστικού κινήματος και στις επιθέσεις που δέχτηκε στο πέρασμα του χρόνου καθώς και στην περίοδο του Στάλιν, δηλώνοντας πως «Στις μέρες μας ξανά και ξανά μοιράζεται αφειδώς η καραμέλα των σταλινικών εγκλημάτων».
Μεταξύ άλλων, η γ.γ. του ΚΚΕ επανέλαβε χθες την άρνηση της να δεχτεί έλεγχο στα οικονομικά του το κόμμα, κάνοντας λόγο για επίθεση που δέχεται το ΚΚΕ ώστε να πληγεί το ήθος του. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε η κ. Παπαρήγα «δεν πρόκειται να υποκύψουμε και να νομιμοποιήσουμε την κρατική βία, να ενισχύσουμε την υποκριτική προσπάθεια ελέγχου της εντιμότητας όλων υποτίθεται των κομμάτων», ενώ τόνισε ότι το κόμμα δεν θα καταργήσει την οικονομική ενίσχυση του από φίλους του ΚΚΕ

Δημοσίευση σχολίου

 
Top