GuidePedia

0
Η είσοδος στη Βουλή με τουλάχιστον οκτώ βουλευτές αποτελεί τον κύριο στόχο των Οικολόγων Πράσινων, ενώ το κόμμα θα επιδιώξει να «αλλάξει την πολιτική ατζέντα», όπως ανέφερε ο ευρωβουλευτής του Μιχάλης Τρεμόπουλος σε συνέντευξη Τύπου στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης τη Δευτέρα.

Το Σάββατο θα ληφθούν οι αποφάσεις για το θέμα του επικεφαλής της προεκλογικής μάχης, ενώ οι Οικολόγοι Πράσινοι είναι ανοικτοί σε ενδεχόμενο κυβερνητικής συνεργασίας, «χωρίς να τους θεωρεί κανένας δεδομένους» όπως τονίστηκε στη συνέντευξη.

Ο Μ.Τρεμόπουλος σημείωσε ότι οι δημοσκοπήσεις δείχνουν κυβερνητική αλλαγή και «ότι επανέρχεται το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία, αλλά μένει να επιβεβαιωθεί αυτό και οι πολίτες θα κρίνουν».

Για την κυβέρνηση της Ν.Δ. τόνισε ότι δεν έμαθε από τις πυρκαγιές του 2007 στην Πελοπόννησο και την Εύβοια. Στις πρόσφατες πυρκαγιές στην Αττική μπορεί να προστάτεψε τις περιουσίες και τις ανθρώπινες ζωές, αλλά δεν προστάτεψε το δάσος.

Σε ερώτηση για τις τελευταίες εξελίξεις στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α ο κ. Τρεμόπουλος απάντησε ότι φαίνεται πως απέτυχε το πείραμα συνεργασίας της Ανανεωτικής με τη Ριζοσπαστική Αριστερά, αλλά δεν θέλουν να επέμβουν στα εσωτερικά του και επιθυμούν να συνεχιστεί η αντίληψη στο πνεύμα του Μιχάλη Παπαγιαννάκη.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top