GuidePedia

0
Για μία ακόμα φορά ο ΣΥΡΙΖΑ γίνεται αρνητικός πρωταγωνιστής με θέματα που και πάλι πηγάζουν από το εσωτερικό του. Ο βουλευτής Περικλής Κοροβέσης σε συνέντευξή του στο Κανάλι 1 του Πειραιά, είπε ότι «επί της κυβέρνησης Τζαννετάκη πήρε χρήματα και η αριστερά και δεν αντέδρασε»! Και βέβαια σύσσωμη η αριστερά του κήρυξε πόλεμο.
Το ιστορικό στέλεχος της αριστεράς Λεωνίδας Κύρκος, και ένας από τους ηγέτες της εκείνη τη περίοδο μίλησε για «βδελυρό παραμύθι». Το ΚΚΕ πήρε τη σκυτάλη και ανεβάζοντας τους τόνους ισχυρίστηκε ότι ο κ. Κοροβέσης «Αναμασάει συκοφαντίες»
Ο Περικλής Κοροβέσης κάνοντας αναφορά στην υπόθεση Ζίμενς στο Κανάλι 1 του Πειραιά ισχυρίστηκε ότι το σκάνδαλο δεν αφορά μόνο τα δύο μεγάλα κόμματα και ότι κατά την περίοδο της διακυβέρνηση Τζαννετάκη.... "επρόκειτο να προκηρυχτεί ένας διαγωνισμός διεθνής για τα τηλέφωνα κι όλα τα κόμματα που μετείχαν στην Οικουμενική Κυβέρνηση, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ο ενιαίος Συνασπισμός, η ΕΑΡ (Ελληνική Αριστερά) δηλαδή του Λεωνίδα Κύρκου, πήρανε χρήματα και δεν αντιδράσανε".
Συνέχισε δε, εξιστορώντας τα γεγονότα: «Ούτε ο Κύρκος αντέδρασε, ούτε οι επίγονοι του Φλωράκη. το μέγα σκάνδαλο είναι ότι έχουν πάρει χρήματα» Ο Λεωνίδας Κύρκος, απάντησε με ιδιαίτερη οργή στις καταγγελίες: "Άργησε πολύ να κατασκευάσει αυτό το βδελυρό παραμύθι".
Μεγάλη έκπληξη αποτελεί η ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ με την οποία χαρακτηρίζει τις δηλώσεις Κοροβέση ως «προσωπικές»(!) και δεν τις συμμερίζεται, αλλά ούτε απηχούν τη πραγματικότητα.. Δηλαδή, ο ΣΥΡΙΖΑ κρατάει αποστάσεις, αλλά για ποιο λόγο;
Ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Παναγιώτης Μεντρέκας, είπε ότι η δήλωση Κοροβέση αποσκοπεί στην εσωτερική αντιπαράθεση του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ και ότι υπάρχει εμπάθεια απέναντι στο ΚΚΕ .Θεωρεί την όλη υπόθεση απλώς ως μία φάρσα που όμω βοηθάει την ΝΔ και το ΠαΣοΚ

Δημοσίευση σχολίου

 
Top