GuidePedia

0
Για τη ζωή του, τη γυναίκα του και τα παιδιά του, αλλά και για το πρόβλημα της υγείας του, που τον ανάγκασε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, μίλησε στη Μαργαρίτα Δρούτσα και το περιοδικό HELLO, ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς.
Ο επιθετικός του Ολυμπιακού αναφέρθηκε λεπτομερώς στο πρόβλημα που ανέκυψε πριν από λίγους μήνες με την καρδιά του. ‘Δεν είχα καμία ένδειξη. Κάθε χρόνο όλοι οι ποδοσφαιριστές περνούν από ιατρικά τεστ. Ο γιατρός, κύριος Σταματόπουλος, έκανε ειδικές εξετάσεις σε μένα, γιατί είχαμε οικογενειακό ιστορικό καρδιάς και διέγνωσε ότι η μεγάλη αρτηρία είναι 90% βουλωμένη. Στις 9 Γενάρη βγήκαν τα αποτελέσματα και 13 Γενάρη χειρουργήθηκα. Επαθα σοκ, φοβήθηκα, τρομοκρατήθηκα όταν μου το είπε. Αναρωτιόμουν αν συμβαίνει αυτό σε μένα. Πήγαν βέβαια όλα καλά και τώρα πια, τέσσερις μήνες μετά, η στένωση της αρτηρίας είναι μηδενική’.
Οσο για την αντίδραση της συζύγου του Ντανιτζέλα; ‘Μου το είπε μέσα στο αμάξι, όταν πήγα να τον πάρω από την προπόνηση. Ελεγα ότι δεν είναι αλήθεια, ότι είναι λάθος των γιατρών. Αρχισα να κάνω τηλεφωνήματα, για να μάθω περισσότερα για αυτή την ασθένεια και για το πώς αντιμετωπίζεται και παράλληλα προσπαθούσα να του δίνω κουράγιο, λέγοντάς του πως όλα θα πάνε καλά και δεν πρέπει να φοβάται. Μετανιώνουμε και οι δύο που δεν το είπαμε στα παιδιά μας. Τους είπαμε ότι πάμε στην Ισπανία, στο Σαν Σεμπαστιάν, για κάτι απλό, ενώ την άλλη μέρα στο.....
σχολείο, τους έλεγαν: ‘Ο μπαμπάς σου έχει πάει να του ανοίξουν την καρδιά του’ . Το είχαν δημοσιεύσει όλες οι εφημερίδες και τα παιδιά έχασαν για λίγο την εμπιστοσύνη τους σ’ εμάς’. Η γυναίκα του Ντάρκο μίλησε επίσης για το πόσο δύσκολο ήταν όλο αυτό το διάστημα να συμπαρασταθεί στον άνθρωπό της, όχι μόνον σε προσωπικό, αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο, όταν εκείνος ήταν αναγκασμένος να απουσιάζει συνεχώς από το σπίτι. ‘Εχω περάσει πολύ χρόνο μόνη μου και έκανα υπομονή τις στιγμές που το χρειαζόμουν να εμένα και τα παιδιά μας. Δεν του το έδειχνα όμως’.
Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής είναι παντρεμένος εδώ και 14 χρόνια και μαζί με τη σύζυγό του έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τη Στέλλα και το μικρό Ντάρκο, ηλικίας 13 και 12 ετών αντίστοιχα. Αυτή τη στιγμή και οι δύο και ιδίως ο 35χρονος πλέον αθλητής έχει αφοσιωθεί στην οικογένειά του, από την οποία έχει χάσει όπως λέει πολύτιμες στιγμές, τις οποίες θέλει να αναπληρώσει, μένοντας πλέον στο σπίτι για περισσότερο χρονικό διάστημα. Αναπολεί συχνά τις στιγμές επαγγελματικής ευτυχίας που του χάρισε ο Ολυμπιακός, με τη φανέλα 8 του οποίου έβαλε 32 γκολ και έναν χρόνο και κάτι. Ευχαριστεί, τέλος, όλους όσους του συμπαραστάθηκαν στο πρόβλημα της υγείας του, αλλά και όλο τον κόσμο που αγκάλιασε τον ίδιο και την οικογένειά του με τόση αγάπη. Οσο για τον τρόπο με τον οποίο βλέπει πλέον τη ζωή, αυτός είναι σίγουρα πολύ διαφορετικός.


Δημοσίευση σχολίου

 
Top